Eu as fi zis ca nu ma pot amestesca in solutiile lui, chiar daca as fi observat ca si le modifica. In fond, fiecare judecator trebuie sa decida singur in ce priveste solutiile pe care le emite. Iar daca si le modifica, asta o face pe raspunderea lui. Eventualele nereguli pot fi semnalate de catre presedintele instantei, cu ocazia unui control, sa zicem, dar nu in urma "reclamatiilor mele". Fiecare dintre noi (eu si judecatorul care isi modifica solutiile din condica) rapundem pentru ce facem fiecare in mod individual, in plus, cat timp eu nu am atributii de control asupra lui, eventuala sesizare pe care as face-o vis a vis de abaterile lui as considera-o ca o imixtiune nedorita in calitatea actului de justitie
dansv a scris:
Va salut . Am fost ieri la interviu. Speta de etica.
Sunteti judecator si stiti despre colegul dvs de birou , care va este si foarte bun prieten, ca are probleme grave acasa. Observati ca acesta in mod repetat isi modifica la condica solutiile date. Care este atitudinea dvs. fata de aceasta situatie?
Astept parerile voastre fata de aceasta speta. Care credeti ca este raspunsul corect?