avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate annaxyz

Activitate annaxyz

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
dclaratia aceea pe propria raspundere privind domiciliul avut in ultimii 3 ani trebuie sa imbrace o anumita forma? e ceva standard sau nu are importanta cum o formulam?...multumesc si ...felicitari tuturor, admisi sau respinsi, cred ca toti meritam sa fim respectati si apreciati pt efortul depus si totodata sa nu transformam acest forum, care ne-a fost atat de util pana in acest moment, intr-un taram de razboi...va felicit pe toti!
intr-un final care este tabelul corect???????????
unde gasesc documentele necesare pentru verificarea bunei-reputatii?...unde scrie ce trebuie sa obtinem si de unde? multumesc mult si bafta multa tuturor!!!
:help:are cineva vreo informatie legata de acel eseu?!?...este un eseu argumentativ?trebuie sa aiba o anumita structura?...cate pagini?......va multumesc si multa bafta tuturor...
Ecaterina Cucuteanu a scris:

annaxyz a scris:

:help:...putin ajutor...:(de unde invatati contractul de renta viagera si contractul de tranzactie???...si daca imi poate recomanda cineva o carte cu teste, adica 100 de intrebari din toate materiile...nu stiu daca exista dar as vrea si asa ceva...nu grile care sa vizeze anumite capitole, gen voineag, udroiu etc...multumesc anticipat:vishenka::

deak - contracte speciale, VCC

Adica vrei o carte cu teste de cate 100 de intrebari amestecate din toate materiile ? nu cred ca este.

multumesc dar nu sunt in deak aceste contracte:(...referitor la teste, da...ma intrebam daca exista vreo carte cu grile din toate materiile...
:help:...putin ajutor...:(de unde invatati contractul de renta viagera si contractul de tranzactie???...si daca imi poate recomanda cineva o carte cu teste, adica 100 de intrebari din toate materiile...nu stiu daca exista dar as vrea si asa ceva...nu grile care sa vizeze anumite capitole, gen voineag, udroiu etc...multumesc anticipat:vishenka::
@anahi85...multumesc mult ...ma gandeam la un exemplu de genul celui pe care mi l-ai dat tu dar vroiam sa ma asigur ca nu bat campii:D...ms

edit: anahi85 tu spui ca persoana juridica poate participa la savarsirea infractiunii de omor doar in calitate de instigator sau complice, nu?...eu asta am inteles.
am o nelamurire:(...udroiu spune ca subiect activ al infractiunii de omor poate fi si o persoana juridica...:hammer:...imi poate da cineva un exemplu in acest sens???...va multumesc:(
da, se permite:)
intrebare: daca o persoana a absolvit dreptul in iulie 2010 si este ofiter de politie judiciara din anul 2006 (are 6 ani vechime in activitate dar 2 ani de cand e absolvent de drept), poate sustine examenul de admitere in magistratura pt cei cu 5 ani vechime?????...