avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate eugeenn

Activitate eugeenn

Răspuns la discuția Taxa Auto
La taxa de 1300 euro,s-a mai adaugat cateva sute de euro.In total e vb,de 1700 de euro calculul final de la Administratia financiara.E ca si cum banii ar fi culesi din pom.Ideea este pe ce principiu se calc. taxa asta.Cativa ani in urma,se descuraja aducerea masinilor vechi din afara.Acum lumea s-a conformat aducand masini cu o norma de poluare mai mica.Intr-un cuv la ora actuala ai masina mai veche platesti mai putin,e mai ap.de noua platesti mai mult.Interesant
Răspuns la discuția Taxa Auto
Astazi,am aflat adevarul adevarat.Taxa este de 1300 euro+15 mil lei vechi restul de taxe care trebuiesc platite.Marti am programare,la R.A.R,multumesc tuturor care au contribuit cu raspunsuri.Cele bune.
Discuție Taxa Auto
Buna seara tuturor.Detin, un autoturism marca opel vectra,recent adus din uk.Doresc sa stiu,cat ar costa taxa de inmatriculare,pana acum circuland cu numere provizorii.De la R.A R. nu am obtinut nici un raspuns,datorita faptului ca nu i s-a facut identificarea.Masina este din 2006,motorizare diesel 1.9, euro 4, 154 CO2 cu filtru particule.Personal am gasit o informatie pe internet cum ca ar fi in jurul sumei de 1000 euro,datorita scaderii taxei auto.Mi se pare, iesit din comun sa platesti acesti bani pt caracteristicile masinii mentionate mai sus. Multumesc.