Salut in primul rand Numele meu este Vlad si am si eu o intrebare , Defapt o nelemurire , Caci nici nu stiu daca am pus titlul bine avand in vedere de fapta cu pri'cina . [X] SI [Y] se intalnesc consuma o bere resectiv o sticla de suc X ii cere lu Y sa il duca acasa cu masina . Acestia se opresc pe drum langa un autombil tip bascula si ii loveste o idee sa ia bateriile si sa le vanda . Se dau jos isi apind o tigara si se auca de treaba nici nu dau capacul jos de la baterie ca face scurt si scanteie . Se lasa pagubasi si pleaca de la masina intra in masina lor si vor sa plece . In acel moment se aproprie [z] ii intreaba ce fac ( avand in vedere ca nu ia vazut la masina de mai sus si nici luind sau facand ceva aceasteia) ei raspund ca nimic. Z pleaca dar vede ceva umblat la masina lui se intoarce si ii ia la batae pe x si z intraind peste ei in masina . x fuge z ramane . Brainiaci astia 2 x si z ajung si la polite si relateaza cu varf si indesat ce v-am spus eu aici mancand batae vreo 4 ore . Ce incadrare are fapta aceasta vand in vedere ca : Nu sunt amprente ,martori, sau orce alceva ce iar fi putut vedea filma sau inculpa decat ca aveau o cheie care se potrivea la borna bateriei la ei . Acum acel Z vrea bani sa nu depuna plangere pentru lovire , pentru ca x de frica cand il alergau din fuga ia tras si o palma lui Z care a mai chema si un F si un B pentru a-l ajuta sa ii bata bine . Ada si Z este fost organ de politie dar totusi vrea bani ca sa nu depuna plangere . UN SFAT VA ROG X/Z SUNT PRIETENI FOARTE BUNI SII... STITI CUM E .#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o