avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Activitate donBibi

Activitate donBibi

Răspuns la discuția Invinuit - fisa medicala falsa
Buna seara Dna. Avocat MARTA SIMONA pe cinatia pe care a primito un prieten este ca ar fi vinovat de prevederile articolului 291 CP pentru fisa medicala pentru permisul de conducere nu cred ca este normal sa acuzi o persoana de buna credinta care a mers la mai muti doctori pentru intocmirea fisei medicale( oftalmolog, psihiatru.....) ca este vinovat de fals si uz de fals . Persoana a fost de buna credinta si a mers la Doctor pentru acea fisa , cum poti amenda cu 1000 ron pe cineva fara probatoriu . Astea sunt scorneli sa mai incaseze f. multi bani de la populatie, daca sunt dovedite ca participant la fals da dar atata timp cat mergi si iti faci analizele si examenele respective inseamna ca esti apt pentru asa ceva. Acum sa stai fiecare medic din spital sa il verifici daca are drept de practica este o aberatie. Dupa 6-7 ani se trezeste un procuror sa caute in hartii unde a fost acesta pana acum sunt foarte multi ani. De ce nu se ia de autoritatile medicale care trebuie sa urmareasca activitatea tuturor cabinetelor si spitalelor. Asta da gaselnita sa se ia de saracii oameni care mai nou trebuie sa si plateasca incompetenta organelor de control din sistemul medical . Am inteles ca acest medic si-a desafsurat activitatea mai multi ani la rand cum de a fost posibil sa se descopere dupa 6-7 ani?
Aceasta fisa ecte intocmita cu participarea a mai multi Doctori cum de a fost posibila o asa eroare. Eu zic ca toate aceste persoane care au primit citatie si care se considera nevinovate ar trebui sa se uneasca si sa cheme in instanta acest procuror si sa dovedeasca acesta ca 3000 de persoane au dat spaga facandu-se complici doctorului. Sa dovedeasca ca in nici un spital din Romania nu se da spaga la asistenti si doctori. Sa va fie rusine vreti sa jecmaniti bietii oameni. Ce sa mai zic de Ploiesti unde sunt acesti procurori care sa ii ia la intrebari pe cei de la Primarie de la Urbanism ca sunt sute de nereguli in activitatea acestora. Asfalteaza si dupa aceea taie asfaltul ca mai trebuie trasa o conducta.Asfateaza si nu ridica la nivel capacele canalizarilor. Astazi este destul de frig si inca cei cu deratizarea in oras mai dau inca pentru tantariastia nu sunt bani dusi pe apa sambetei. Cei de la RATP fac bani de pe urma tranvaielor si in intersectii si nu numai safaltul pe lanag liniile de tranvai este varza de ce nu se ia de ei. Se scot bordurile de granit si se pun altele de beton, unde se duc aceste borduri scoase? Contract pentru curatirea Orasului, dau saraci muncitori cu matura sa stranga gunoiul si fac mult praf dupa ce au dat ei cu matura trebuie sa dai fuga cu masina la spalatorie ca este plina de praf ei nu vad cum se procedeaza in alte tari cati bani incaseaza firma de salubrizare pentru acest serviciu de toata jena. Sunt foarte multe lucruri de acest gen cred ca mi-ar trebuii vreo 2 zile sa scriu toate neregulile dupa urme carora se incaseaza foarte multi bani de la stat si sufera populatia. De aceste lucuri ar trebui sa se preocupe dar le e frica ca dau in cei de la putere si zboara si atunci de ce sa nu faca bani pe spatele cetatenilor. Inteleg sa te trimita sa iti faci fisa medicala din nou iar in conditiile dovedite medical ca in urma cand ti-sa intocmit fisa medicala veche nu erai apt pentru conducere sa devii complice si sa suporti rigorile legii dar atata timp cat esti apt pentru ce ai mai da spaga pentru o fisa falsa si cine ar face asta Rusine domnilor Procurori !