avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters225894

Activitate ContSters225894

Discuție Custodia
Buna ziua, acum cateva clipe am avut o discutie cu fosta mea prietena nu tocmai prietenoasa. Noi avem o fetița de de un an si șase luni împreuna , ce locuiește cu ea in Spania,de ce va vreme mă amenință ca mă va actiona in instanța pentru obținerea custodiei copilului , lucru inacceptabil din punctul meu de vedere pentru ca asta ar însemna controlul ei absolut asupra copilului si implicit asupra întregi situații . Acum câteva clipe a renunțat la actionarea mea in judecată in Spania ,tara unde sa si născut de alt fel copilul si a afirmat ca deja a început procedurile legale prin intermediul unei persoane mandatate etc . In România .Eu in acest moment mă aflu in Londra unde sunt si stabilit din Ianuarie .Eu sunt un tip rezonabil ,înțeleg anumite situații si vreau sa actionez in binele copilului , am luat hotărârea de ai acorda custodia dar i-am precizat ca vrea sa se stipuleze între-un act notarial ca o sa îmi acorde dreptul de a o vizita anuntand prealabil si de a o putea lua câteva zile in vacante. Ea nu este de acord si dorește sa ii acord custodia fără nici un fel de pretenții si ea renunța la ori ce fel de pretenții materiale din partea mea . Acest lucru nu mă interesează pt ca eu nu sunt o persoana inconștienta si mentionez ca i-am trimis lunar circa 400£ chiar si mai mult , dar nu pot dovedi o mare parte din suma pentru ca nu am păstrat toate chitantele Western union.Inntreabarea mea este odata ajuns in instanța si i se acorda custodia, ce drepturi legale mai pot avea asupra copilului , in ceea ce priveste deplasarea lui peste granite si asupra deciziilor ce le ia in privința educației sale ? Va multumesc!