avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Activitate lucalina07

Activitate lucalina07

multumesc frumos,da am hot.judecat definitiva si irevocabila in ce priveste cresterea si educarea minorului.si pasaport i-am facut deja,dar el poate urma cursurile scolare anul viitor aici in Germania?are 14 ani impliniti fiul meu,el va primi implicit cetatenia italiana in urma casatoriei mele cu viitorul meu sot?
multumesc mult,dar privitor la minorul meu care se afla in romania ,ce acte trebuie pentru el,daca in urma casatoriei vrem sa il aducem in germania sa urmeze cursurile scolare de aici???
buna seara,un sfat va rog daca se poate.eu locuiesc in germania cu viitorul meu sot de origine italian,locuieste de 17 ani in germania,si in ianuarie vrem sa ne casatorim aici in germania.ce acte ne trebuie,tinand cont ca eu vin din alta casatorie si am un copil in romania,si pe care vrem sa il aducem si pe el aici impreuna cu noi in germania...acum am dat de acest site,si ma bucur fff mult ca chiar nu stiu unde sa apelez,el luni se informeaza la consulatul italian,dar eu chiar nu imi raspunde nimeni pe la ambasadele noastre din germania....va multumesc mult daca ma puteti consilia...alina si luca