atunci de ce notarul mi-a cerut ca saptamana viitoare sa-i duc alta adeverinta de la admn de locatari, daca, dupa cum v-am spus o are pe cea din 4 oct.luna asta?
Cu birocratia asta nu mai rezist...
O seara frumoasa!
Multumesc,
deci se aplica prevederile in vigoare.
Adeverinta de la administratia de locatari daca o am la dosar de pe 4 oct.( deci luna asta) si urmeaza ca saptamana viitoare sper dupa ce iese extractul de carte funciara sa semnez contractul, este valabila?
O zi buna!
Maria
Multumesc pentru raspuns....
dar ceea ce mi-ati scris stiu si am actele.
Intrebarea mea era daca: antecontractul fiind semnat in luna septembrie, este valabila tranzactia ( adica finalizarea semnarii contractului de V-C) dupa noul cod civil sau dupa vechea lege, tinand cont ca demersul a fost inceput inainte de 1 octombrie.
Asta pentru ca extrasul de carte funciara care are termen de valabilitate doar 5 zile a expirat saptamana trecuta ptr ca notarul a vrut pe noua lege a codului civil SI acum un alt extras de carte funciara pe noul cod civil dureaza mai mult.
Ma gandeam daca tot este bulversata lumea chiar cea in domeniu, se mai merge pe noul cod civil pana la aplicarea normelor, 1 luna sau stiu un timp de...
Multumesc
apelez la Dvs fiind intr-o tergiversare obositoare cu Noul Cod Civil.
Intrebarea mea este : daca am un precontract semnat de vanzare -cumparare a apartamentului in luna septembrie , poate fi valabil demersul de finalizare a semnarii contractului de V-C in aceasta luna pe vechea lege, tinand cont ca precontractul , actiunea vanzarii este inceputa dinainte de 1 oct?
Pe data de 4 oct.trebuia sa semnez contractul cu cumparatorul si notarul nu n-ea dat voie, facand un nou dosar, iarasi extractul de carte funciara...etc.
Va multumesc,
Maria.