avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate afterdark

Activitate afterdark

Răspuns la discuția granituire
in plus multumesc celor ce veti raspunde si de ce nu si celorlalti!
Răspuns la discuția granituire
scuze, nu am mai corectat!
graba de a raspunde repede!
Răspuns la discuția granituire
multumesc
inca nu s-a redactat sentinta tribunalului dar incerc sa gasesc motivele casarii!
este foarte mult de explicat dar am sa incerc sa o fac cat pot de scurt.da, eu au fost paratul in prima instanta, reclamantii incearca sa se granituiasca cu un vecin peste proprietatea mea, pe care o si ocupa prin amplasarea ilegala a unui gard, eu detin TP.
expertiza imi este in favoare dar aseara am analizat bine, expertul a omis sa treaca numele pe parcelele delimitate, de fapt a delimitat proprietatea mea intre celelalte 2 proiprietati, lucru corect.
judecatoarea a admis in parte , delimitand granita pe toate laturile proprietatii mele, lucru gresit pentru ca limita trebuie sa fie o linie, in plus a uitat sa se pronunte pe un capat de cerere! s- a pronuntat si pe acest capat, respingand actiunea reclamantilor spunand ca nu se invecineaza cu cei care vroiau ei, dar a facut-o cand deja se facuse recurs la prima hatarare....
o sa astept redactarea, dar sunt sigur, aproape, ca aceasta este cauza...lipsa de concret a hotararii, delimitarea si procedura!....
altfel, granituirea se face pe titluri si plan parcelar, nu pe schite de la CAP!!!
Răspuns la discuția granituire
Va rog, ma ajuta cineva?!
E nevoie de mai multe detalii?
Discuție granituire
am castigat un proces de granituire in prima instanta, reclamantii au facut recurs pe care tribunalul l-a admis, a casat hotararea si a trimis spre rejudecare.
ideea e ca suprafata de teren o detin legal, TP, iar acest titlu este conform planului parcelar.Vecinul care este si reclamant a edificat gardul peste proprietatea mea sustinand aducand in sprijin o schita in care sunt trecute alte dimensiuni decat in cele din planul parcelar.
in baza a ce acte se face granituirea?