eu va propun sa luati o ruleta si sa masurati exact distanta dintre adaposturile animalelor si casa cea mai aproapiata. Apoi sa nu mai dormiti noaptea si sa va ganditi cum incearca unii sa faca bani in tara in care traim, sa va ganditi cum sa-i opriti, sa-i inchideti, sa-i reclamati. apoi incepeti sa cereti si pareri pe forumuri.
am si eu cateva intrebari pentru dvs:
1. De ce nu mancati cartoane, pomi si plastic? caci nu miros.
2. De ce nu va mutati la bloc, intr-un oras?
3. De ce romanii se uita in curtea vecinilor?
4. Daca acum nu aveti inca o problema cu mirosul, de ce o sesizati?
va multumesc si va rog sa incercam sa fim mai buni!
Spuneti-mi, va rog, ce presupune Protectia muncii? Ce documente trebuie sa existe si mai ales ce amenzi se aplica in cazul in care nu sunt respectate? A avut cineva vreun control?
Va rog sa ma lamuriti cu 2 probleme legate de Registru, cred ca am facut o greseala si nu stiu cum sa o rezolv #-o.
Am redeschis activitatea societatii dupa o perioada de 1 an, am fost nevoita sa completez la fata locului si declaratia Model 3. Am scris ca la sediul social nu se desfasoara activitati (neavand ca obiect munca de secretariat, iar comert cu lemn nu se poata face intr-un apartament la etajul 3). Exista oare asa ceva? nu gasesc declaratia anterioara si mi s-a parut logic atunci.
La punctul de lucru am declarat doar o activitate, care nu se regaseste in certificatul constatator emis altadata. Trebuia sa le trec pe toate plus asta?
Daca am gresit toata aceasta declaratie cum se repara greseala si ce amenzi risc?
Va rog sa-mi spuneti daca ati avut astfel de experienta.
Multumesc.:(