Va multumesc pt amabilitate si raspuns. dar intrebarea mea este daca eu trebuie sa platesc acele sume incredibile lunar pentru copil? eu pot sai duc uzul necesar lunar, pampers servetele umede etc. sunt obligata prin lege sa platesc acea suma de bai lunar? va multumesc pt raspuns si amabilitate.ASTEPT UN RASPUNS
va multumesc pentru raspuns.. dar pentru copii abandonati cine plateste a ceste taxe de internare in fundati cine le plateste lor aceste taxe lunare de copil ele find 3500 ron sau 1500 ron de copil .VA MULTUMESC PT RASPUNS
buna dimineata tuturor. am vorbit cu o asistenta maternal de la o fundatie cu non-profit pentru internarea copilului meu cu dezabilitati copil nu este abandonat .am intrebato pe asistenta daca o poate primi,a spus DA .apoi mia zis ca costurile lunare pentru copil sunt in valoare de 3500 ron lunar daca o internez eu, iar daca o vor interna cei de la spitalul de noi-nascuti voi plati lunar 1500 ron.dar eu nu am posibilitatea de a plati aceste sume lunar.dar nici nu vreau sa o abandonez copilul. Copilul are probleme grave de sanatate dignosticul este holoprozencefalie,(creierul nu este dezvoltat) iar kilopalatoschizis(gura de lup)
si din cauza asta nu o pot lua acasa ca necesta ingrijire medicala permanenta.
Va rog sa-mi raspundeti la intrebare . Va multumesc:((