Buna ziua!
Daca am primit 10 buc amenzi lipsa rovineta (navetist neachitat rovinieta 10 zile) pe care le am contestat la recomandarea avocatului pe motivul semnaturii electronice, termen mai 2013, iar acum s-a modificat legea prevazandu se o singura amenda/luna ce se va intampla in continuare cu speta mea?
Multumesc frumos.
P.S - am comis neglijenta in noi.2011 iar pv urile le am primit dupa 5 luni si 28 zile :)
Buna ziua!
Ma gasesc in postura navetistului cu un milion de alte probleme in minte ce a uitat sa plateasca rovinieta 2 saptamani, timp in care am trecut zilnic de cate doua ori prin fata camerei ...... Partea buna este ca mi am dat seama dupa aprox. doua saptamani dar partea proasta este ca trebuie sa suport consecintele psihice si morale pentru 6 luni pana voi afla care este valoarea cu care am prejudiciat `drumurile` .
Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri:
1. de unde aflu cate pv-uri imi vor trimite acasa(cate amenzi va trebui sa platesc)?
2. sa incerc sa contest si sa reusesc ceva prin `buna purtare` ?
3. in caz ca pot contesta va trebui sa contest fiecare pv in parte?
.....traim intr o tara in care pentru faptul ca uiti sa platesti un serviciu trebuie sa te duci pe marginea blocului.....
Va rog frumos spre indrumare si care sunt pasii de urmat.