avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate Danutzu333

Activitate Danutzu333

Răspuns la discuția Acuzat de vandalism
Va multumesc pentru raspunsurile acordate si am inteles tot ce trebuie sa fac: o sa platesc impreuna cu prietenii mei banii ce ii datoram proprietarului, nu o sa mai fac ceva prostesc in toata viata mea si sper sa nu mai am probleme cu politia.Va multumesc inca o data!!
Răspuns la discuția Acuzat de vandalism
Am inteles de la Doamna Ioana ca parintii vor afla de fapta comisa domnii agenti au zis ca nu vor trimite citatie sau altceva acasa si nici proprietarul nu o sa spuna ma intreb cum vor afla, care sunt procedurile?
Răspuns la discuția Acuzat de vandalism
Un agent de politie nu pot sa il am de fata atunci cand dau banii sau costa ceva la notar?
Răspuns la discuția Acuzat de vandalism
Nu am mai avut de a face cu politia niciodata aceasta este prima data. O sa platim taxa ceruta de proprietarul autoturismului dar este o problema cum justificam ca am platit aceasta taxa daca nu are martori si va face plangere ca nu a primit banii?

Edit: Nu a depus plangere dar a zis ca pana miercuri daca nu platim o va face.
Buna seara am fost acuzat de vandalism acum cateva ore luat la sectie de doi agenti de politie.Este vorba despre un autoturism "Tico" care doar l-am impins(deplasat) din parcare si ceilalti baieti au dat in masina. Lucrurile care au fost stricate: spoiler spate, inchizatoare portiera sofer, plafon indoit.Este vorba de o masina care are doar caroseria si motorul in interior nu are banchete tapitarie, nimic(am crezut ca va fi dusa la "rabla" sau fier vechi). La sectie am vorbit cu proprietarul ne-a cerut 200 lei, politia ne-a luat datele si ne-a dat termen pana miercuri 26.10.2011, am zis sa nu trimita citatie acasa nimic sa nu afle parintii nu am semnat nimic si a ramas sa-i dam banii miercuri la proprietar. Pe scurt: nu eu am lovit masina, a fost un baiat care nu l-am bagat in acest caz, am fost 4 persoane la sectie dar nu am dat declaratie pentru ca suntem minori. Eu am 16 ani si vreau sa aflu si cat este amenda pentru asemenea act de vandalism si cateva sfaturi ce sa fac.Va multumesc mult!!

Edit: Si au zis ca poate sa-mi faca dosar penal si sa mai platesc o amenda.