Multumesc frumos pentru raspunsuri. O sa fie o lupta grea..sigur nu sunt singura. Dupa mine nu ar mai trebui sa se permita sa se vanda case nationalizate atata vreme cat pot aparea in orice moment vechii proprietari ca sa isi revendice casa.
Buna ziua. Am cumparat in anul 2008 o garsoniera dintr-o casa nationalizata de la o persoana care a cumparat-o la randul sau de la Rial Brasov in anul 2001. Am aflat ulterior ca aceasta persoana nu avea dreptul sa vanda timp de 10 ani de la achizitie. Imi cer scuze ca nu m-am informat la momentul respectiv de acest termen. Actul de vanzare-cumparare a fost intocmit la notar care m-a asigurat ca totul e in ordine cu aceasta tranzactie...presupun ca l-au multumit banii de pe comisionul incasat neinteresandu-se de legea incalcata.
Acum, in 2011, a aparut o doamna care a revendicat casa si a castigat recunoasterea dreptului ei de proprietate asupra intregului imobil in detrimentl meu. Imi puteti spune pe cine sa trag la raspundere? Cum sa procedez sa imi recuperez banii investiti in aceasta garsoniera? Vreau sa ma lupt pentru casa mea dar nu stiu de unde sa incep.
Va multumesc anticipat de raspuns.