buna seara am facut planul de situatie si am 3900 metri patrati pe teren si 250 metri p. pe acte. Am fost la primarie si mi-au spus de ce nu am venit la legea 18. Acum nu mai am ce face.
inainte de revolutie, parintii mei au mostenit o casa prin renutare de la bunicul de pe tata. la vremea respectiva au cedat cei 11 frati a lui tata mama lui si sora tatalui care pe timpul acela locuia in casa. matusei lui tata i-a platit o suma de bani pentru casa. conform legilor 58 si 59/1974 a dobandit act de mostenitor. parintii mei au divortat si eu sunt singura la parinti. anul trecut tata a murit si am fost la primarie sa trec pe numele meu mostenirea acolo mi-au spus ca terenul din jurul casei apartine strabunicului meu si eu am dreptul numai la casa si grajd si terenul de sub ele si poate o iesire la drum . anul acesta un unchi a spus ca are si el dreptul la ograda . m-am interesat si cineva mi-a spus ca daca vreau sa am toata ograda trebuie sa cedeze din nou toti fratii lui tata plus baiatul matusei. tata de cand are casa a platit impozit numai ce era trecut pe actul de mostenitor (casa si grajdiul. de la primarie mi-au spus ca daca venea dupa revolutie se putea sa ii faca acte pe toata ograda cu legea18 . acum ce trebuie sa fac sa dau in judecata mostenirea?