avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate ninos1977

Activitate ninos1977

Răspuns la discuția mostenire cu probleme
buna seara am facut planul de situatie si am 3900 metri patrati pe teren si 250 metri p. pe acte. Am fost la primarie si mi-au spus de ce nu am venit la legea 18. Acum nu mai am ce face.
Răspuns la discuția mostenire cu probleme
buna seara se poate rezolva si prin ordinul prefectului . s-au cum se misca treburile in tara noastra notarul ramane singura varianta
Răspuns la discuția mostenire cu probleme
multumesc frumos. sper sa rezolv dupa ce fac planul de situatie
inainte de revolutie, parintii mei au mostenit o casa prin renutare de la bunicul de pe tata. la vremea respectiva au cedat cei 11 frati a lui tata mama lui si sora tatalui care pe timpul acela locuia in casa. matusei lui tata i-a platit o suma de bani pentru casa. conform legilor 58 si 59/1974 a dobandit act de mostenitor. parintii mei au divortat si eu sunt singura la parinti. anul trecut tata a murit si am fost la primarie sa trec pe numele meu mostenirea acolo mi-au spus ca terenul din jurul casei apartine strabunicului meu si eu am dreptul numai la casa si grajd si terenul de sub ele si poate o iesire la drum . anul acesta un unchi a spus ca are si el dreptul la ograda . m-am interesat si cineva mi-a spus ca daca vreau sa am toata ograda trebuie sa cedeze din nou toti fratii lui tata plus baiatul matusei. tata de cand are casa a platit impozit numai ce era trecut pe actul de mostenitor (casa si grajdiul. de la primarie mi-au spus ca daca venea dupa revolutie se putea sa ii faca acte pe toata ograda cu legea18 . acum ce trebuie sa fac sa dau in judecata mostenirea?