am dat deja declaratii la politie unde am spus adevarul exact asa cum s-a intamplat .. iar cei 2 amici au recunoscut ca nu aveam cunostinta despre furt si nici nu i-am ajutat la incarcarea - descarcarea acelui bun ..
Buna.
Am si eu o nelamurire si poate ma ajuta si pe mine cineva sa imi rezolv problema in care am intrat fara sa vreau ..
Totul incepe intr-o sambata seara pe la orele 22.30 cand primesc un telefon de la un prieten sa ma duc sa il iau de la o nunta urmand mai apoi sa mergem la o discoteca din imprejurimi .. ajung acasa il sun (orele 23.00) iar apoi ma duc si ma intalnesc cu el pentru a pleca la disco .. In drum spre disco el suna un alt amic si il intreaba daca merge si el. Trec pe la acel amic .. il luam si pe el din strada si ne continuam drumul spre disco oprindu-ne la o benzinarie pentru a alimenta .. alimentez din banii amicului (G.V) si ne indreptam spre disco .. Ajungem acolo eu imi vad de treaba mea .. ei doi de treaba lor iar dupa aprox o ora (02.00) ei se hotarasc sa mergem acasa.. Inainte cu 300 m de a ajunge acasa cei 2 amici imi spun sa ii las in acea locatie si sa revin in 10 minute ca au de luat ceva .. nespunand ce.. mam dus pana acasa si in 10 minute am revenit .. cei doi erau la 100 m de locul unde iam lasat cu un motor electric apartinand unei societati comerciale (moara).. mentionez ca nu stiam cum au intrat in posesia acelui motor .. (ma gandeam ca au aranjat cu paznicul sau propietarul) .. ei il incarca in masina (portbagaj) iar apoi ii duc la domiciliul amicului meu G.V unde acestia 2 descarca acel motor .. eu nu l-am atins nici macara cu un deget .. mi-au promis si mie suma de 50 lei pentru ca mam dus si iam adus .. bani pe care nu i-am vazut nici in zilele astea .. A fost Politia cu mandat de perchezitie si la mine si la cei 2 amici .. iar la amicul meu GV. au gasit mai multe bunuri sustrase de acesta de la respectiva societate .. mentionez ca la mine nu s-a gasit absolut nici un bun .. Problema e ca sunt cercetat in calitate de complice .. Ce mi se poate intampla sau eventual cum pot scapa de acuzatiile aduse ?