Buna ziua!
Sunt proprietar al unei case care are probleme cu precipitatiile din cauza formei acoperisului si de aceea doresc sa-l modific (sa-l inalt si sa-l construiesc in trei ape fata de una cum e acum).M-ar interesa ce aprobari, acte si altele,mi-ar trebui ca sa pot sa-l construiesc in mod legal.
In speranta ca imi veti da un raspuns miultumesc anticipat
Multumesc pt raspuns!
Din pacate nu inteleg prea bine ce ma sfatuiti:
1-"Mergeti la serviciul de evidenta a persoanelor care v-a emis actul de identitate."-care act cartea de identitate adica politia sau cert.de nastere adica primaria?
2-daca e vorba de CI nu este nici o modificare deocamdata deoarece nu mi l-am schimbat (am doar certificatul cu un alt cnp) deci in evidenta politiei sunt cu un singur cnp iar cei de acolo nu stiu,inca,de existenta celui de-al doilea cnp
Cu stima
Buna ziua!
Am o problema pe care vreau sa o supun atentiei moderatorului acestui site si de la care astept sfaturi .
Este vorba despre cnp meu (am 43 ani) cu care sunt completate toate actele mele (studii s.a.), cu care sunt in evidenta contributiilor sociale si care acum s-a dovedit fals -am fost nevoit sa schimb certificatul de nastere si primaria a descoperit ca vechiul certificat avea ziua de nastere gresita.Bineinteles ca noul certificat s-a emis cu data de nastere inscrisa la primarie(in treacat spus aceasta data nu coincide cu cea de la maternitate) iar acum nu stiu cum sa procedez. Este o nebunie intreaga sa schimb acte de studii obtinute in judete diferite si mai important sa imi rezolv cumva situatia cu viitoarea pensie.As vrea sa stiu daca se poate obtine un document care sa fie prezentat odata cu toate actele pe care le am si care sa confirme ca persona cu cnp vechi este aceeasi cu cel nou si astfel sa nu mai schimb nici un act.Cat despre contributiile la pensii cum fac sa unesc cele doua conturi generate de cele doua cnp-uri?
Multumesc anticipat