este posibil sa mi se vanda un imobil din activele unui SA unde sunt actionar iar eu sa-l achit cu cv actiunilor ce le detin la aceasta firma?
exista cale de atac ulterior si sa pierd ?
fac aceasta tranzactie pentru a ocoli divizarea care necesita cateva luni
cred ca au semnat 90% dintre proprietarii din moment ce intabularea dreptului de ipoteca s-a produs la solicitarea primariei in favoarea statului roman
Cine poate sa-mi dea si mie un model de contestatie impotriva OCPI care a admis intabularea dreptul de IPOTECA in favoarea statului roman reprezentat de primaria municipiului si interdictia de instrainare pana nu platesc 15000 de euro pentru un credit guvernamental facut de asociatia de proprietari pentru reabilitarea blocului.sunt studenta si nu voi putea plati in viata mea aceasta su. Mentionez ca nu mi-am dat nici un acord si consider ca este un abuz
OK,DAR SUNT STUDENTA SI NU AM POSIBILITATI DE A PLATI. SA VAND AP.NU MAI POT SAU DACA-L VAND NU RAMAN CU NIMIC DACA EI MA OBLIGA SAPLATESC 15000 EURO.
NU STIU CUM SA PROCEDEZ.NU INTELEG CUM POATE COSTA ASA MULT PTR.UN AP
asociatia de proprietari a solicitat un credit guvernamental pentru reabilitarea blocului in care locuiesc iar eu nu mi-am dat acceptul pentru ca valoarea per/ap era foarte mare adica 15443 euro.Acum primesc ipoteca pe ap cu interdictie de instrainare pe durata raporturilor contractuale.Raport contractual care eu nu l-am semnat. Ce sanse de castig am??? imi poate explica cineva