Ce presupune lichidarea administrativa a unei societati comerciale?Se poate face daca societatea are datorii la stat, aport adus de asociati, stoc de marfa in balanta?Ce se intampla cu datoriile?
Daca societatea are datorii (tva,cote salariati.)22000 se poate intra in insolventa mentionez ca in balanta exista stoc de marfa mai mare decat datoria.E bine ca societatea sa ceara insolventa?In cazul insolventei ce se intampla cu stocul din balanta este luat pentru datoria la finante?Daca pe societate a existat un spatiu de la a carei vanzare a trecut 120 zile mai poate fi luat?Am consultat un lichidator care mi-a spus ca marfa poate fi data asociatilor deoarece exista aport banesc in societate .dar cu datoria la finante?
Daca o societate comerciala are datorii la finante 220 000 se poate pune sechestru asigurator pe marfa ? ce presupune acest lucru ? nu mai poate fi vanduta? mentionez ca datoria a fost de 310000 iar in ultimele 2 luni societatea a mai achitat.Multumesc.
(scuze sumele sunt 22000 si 31000)
Am un spatiu inregistrat pe societatea unde sunt administrator impreuna cu o alta persoana ,cum pot scoate spatiul din societate si sa il trec pe numele meu ?ce modaliati exista? Multumesc.