multumesc pt raspunsuri! eu am scos banii stiind ca el cunoaste barbati pe situri matrimoniale din afara prin postare de poze cu fete , si i face sa i trimita bani acestia indragostindu se! el in schimb facea pe ebay fraude! in anul 2004 nu auzisem de asa ceva!
Saptamana trecuta a fost prezentarea de material, m am uitat si eu prin dosare, la mine nu sunt interceptari telefonice, conversatii messenger, poze , doar foile care dovedesc ca am scos bani prin western union si reclamatiile .acum sa astept pana imi vine citatie de la tribunal sa angajez un avocat ? care ar fi suma la care sa ma astept a-mi fi ceruta pt a fi reprezentata de un avocat la tribunal? multumesc
buna ziua , va rog sa ma ajutati intr-o problema care pt mine a devenit obsesie.pe 20 iulie am fost dusa la diicot dupa perchezitie acasa de unde mi s a ridicat hardul. in fata procuroarei am aflat ca as fi facut parte dintr un grup format din 15 fete si 2 baieti. nu cunosteam pe nimeni dintre cei de acolo si nimeni nu ma cunostea pe mine . in anul 2004 am fost contactata de un baiat care mi a spus daca vreau sa fac rost de bani nefiind vb de prostitutie. mi a explicat ca el se da fata pe internet barbatii se indragostesc si i trimit bani pt asta avand nevoie de un nume feminin.am acceptat. am scos pana in 2008 rar cateodata si o data la 3 -4 luni. in 2008 m am dus la banca vrand sa mi deschid un cont fata de acolo mi a zis ca sunt pe o lista a crimei organizate . atunci l am contactat si l am intrebat in ce ma bagase , el spunand ca nu am de ce sa ma ingrijorez ca nu s a intamplat nimic . atunci m am oprit banuind ca ceva nu este in regula. dupa ce am vazut si la televizor mai multe descinderi pana in 2008 nemaiauzind despre fraude informatice banuiala mea a devenit mult mai intensa. am spus tot doamnei procuroare .eu si inca o fata am fost eliberate ,restul fiind arestati. au urmat drumuri sapt. la igp unde cu ajutorul meu acel baiat a fost arestat in sept . eu nu mi am luat avocat , doamna procuroare spunandu mi ca daca dansa nu m a arestat nu ma va aresta nimeni ,contand f mult colaborarea mea , faptul ca nu am stit ceea ce fac, nu faceam parte din acest grup . acum nu stiu ce trebuie sa fac la prima infatisare ,eu neavand avocat , ce se va intampla cu mine, va rog sa ma ajutati .pot sa merg pe mana avocatului din oficiu? ce pedeapsa pot lua ?multumesc