avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate alehaboy

Activitate alehaboy

casa este mostenita de la parintii lui (hotarare judecatoreasca prin renuntarea la mostenire a fratilor sai), el fiind deja proprietarul unui apartament.
momentan valoarea ratei in franci o poate plati, dar nu se stie in viitor ce va fi.
eu ma tem sa nu iau casa sa investesc in renovari, ca apoi sa fiu nevoit sa renunt la ea.

in cazul unei executari silite se face intai proprire pe salariu si apoi pe bunurile imobile?
multumesc pentru raspuns. martorii prezenti se cosemneaza in actul de vanzare?
in cazul unui proces ei vor fi chemati sa depuna marturie?
buna seara.
socrul meu mi-a promis ca doneaza casa sotiei mele dupa nunta ( ne-am casatorit in septembrie). acum avem posibilitatea de a incheia actele de donatie , dar a intervenit criza francului elvetian, iar socrul are credit in franci la o banca pe care nu cred ca mai poate sa-l plateasca mult timp.
ma tem ca daca incheiem actul de donatie sau vanzare cumparare dupa caz, acesta poate fi contestat in instanta de catre creditor si poate dispune anularea lui.
creditul nu este ipotecar, socrul inca lucreaza, sotia mea fiind unicul lor copil.
se poate interpreta ca actul de donatie sau vanzare sa fie facut expres pentru evitarea executarii silite?

MULUMESC MULT PENTRU RASPUNS
contributia de 0,85% pentru concedii si indemnizatiI NU A FOST PLATITA
in perioada iunie iulie anul trecut sotia era mentionata pe listele agentiei pentru ocuparea fortei de munca, in urma terminarii unui curs de manichiura-pedichiura la SCOALA NATIONALA DE MESERII
nu a avut contributii la buget in luna iunie-iulie 2013.
inseamna ca nu poate intra in ccc.

concediul postnatal se poate prelungi pana la 126 de zile? mentionez ca nu a avut concediul prenatal.
Ca Intreprindere individuala cum se procedeaza in cazul concediilor de maternitate?
poate beneficia de o indemnizatie? daca nu as intra eu in stimulent de insertie (lucrez la privat) incepand cu data nasterii copilului si nu dupa concediul de lahuzie obligatoriu de 42 de zile
multumesc anticipat
buna ziua.
sotia mea este titulara unei intreprinderi individuale cu data de incepere a activitatii de 01. august 2013.
in data de 2 mai 2014 a nascut si a suspendat activitatea.
poate lua toate cele 126 de zile concediu postnatal? mentionez ca nu a avut concediul prenatal.
daca da aceste 126 de zile intra in calcul pentru indemnizatia de crestere a copilului? deoarece pana pe 2 mai nu a avut stagiul de cotizare de 12 luni la bugetul de stat.
Discuție procura auto
dupa modificarea codului rutier , mai am voie sa circul cu o masina inmatriculata in romania daca am procura notariala speciala de la proprietar?
Răspuns la discuția inmatriculare masina
multumesc mult