avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters227891

Activitate ContSters227891

Din pacate am incercat sa depun o cerere pentru rezilierea contractului la sediu dar nu au vrut sa o accepte; am solicitat si transfer in alt judet ceea ce iar nu se poate la ei. Doar m-am mutat, aveam oricum domiciliul pe alt judet. Acum ma vor da in judecata pentru facturi, dar si pentru modemul care este in posesia mea. Totusi, ce pot sa fac, probabil va trebui sa ma prezint la procese? Daca nu am posibilitatesa platesc avocat, sa merg la procese in alt judet cand vor ei?Va multumesc mult!
Buna seara! Va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac ca sa nu achit facturile pentru care voi fi data in judecata in scurt timp, am fost anuntata. Adica, facturi pentru un serviciu de care nu am avut parte de 9 luni, avand in vedere ca m-am mutat in alt judet anuntandu-i in prealabil pe cei de la X ca sunt nevoita sa ma mut in alt judet si nu pot sa achit in avans 9 facturi de cablu TV +Internet.Au spus ca nu pot sa reziliez pentru ca am semnat un contract din care mai erau 9 luni.Platisem la zi facturile pentru cablu timp de doi ani, dupa care, cu incredere, am solicitat si internet, moment in care profitand de promotie, am primit si un modem pt care am semnat fara sa realizez ca scria undeva mic ca se prelungeste automat contractul cu un an din cauza modemului, pe care il am, nu mai e folosit de cand m-am mutat de la adresa respectiva, doar ca nu vor sa-l primeasca. Oricum, nu aveam de unde sa stiu ca va interveni ceva si ma voi muta din judet, locuiam in chirie.Au trecut cele 9 luni si am aflat ca ma dau in judecata. Ce pot sa fac? Ce se va intampla? Mentionez ca nu am nimic pe numele meu, nici o proprietate, nimic. Va multumesc anticipat!