avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate stormzor

Activitate stormzor

Răspuns la discuția Folosirea fara de drept a datelor
intaleg toate astea dar daca nu am fost persoana care le-a recoltat, doar le-am gasit si folosit nu am de-a face cu aceste prostii de aflare a lor cum as putea fi acuzat fara vreo dovada fiindca nu are cum sa exista deoarece stiu cum a fost. Probabil voi fi acuzat de folosirea lor dar voi incerca sa intaleaga ca nu am dorit sa fac lucrurile alea nu am dorit acel bilet doar curiozitatea daca chiar merg acele date.
nu as dori sa apelez la un avocat de la prima audiere deoarece sigur vor crede k chiar sunt vinovat de ceva grav daca am apelat la avocat din prima fara sa stiu de ce m-au chemat acol. Eu ma gandeam sa imi fac un plan ce sa le spun exact si sa merg pe aceasta idee, daca ma vor pune sa dau declaratii si refuz fara sa am un avocat ma poate obliga sa dau aceea declaratie? ma refer ca poate ma vor pune sa spun altceva de cat ceea ce vreau eu.. deoarece aceea persoana poate avea legatura cu aceasta sectie de politie de am fost chemat acolo si nu aici.
eu le-am gasit intru-n fisier tip text cu un nume nici nu mai stiu ceva gen bnn sau bcc pe un site din romania unde toata lumea pune diferite fisiere muzica poze mai exact orice... da asta e problema ca sigur nu ma vor crede nici nu stiu cum sa dovedesc asta fiindca sa petrecut cu mult timp in urma
Nici nu stiu sincer ce sa fac dar voi merge pe adevarul ce si cum a fost exact si voi incerca sa dovedesc ca nu am dorit acest bilet si am incercat anularea sa dupa fapta. As dorii sa stiu ce as putea pati mai exact: pedeapsa cu inchisoarea 3luni-12ani cum specifica domnul mai in sus? sunt speriat sincer in ce probleme m-am bagat:((
cardul cred ca apartine unei persoane din romania deoarce avea nume de roman, biletul nu l-am folosit si chiar dupa ce lam cumparat am trimis email de pe pagina firmei de avioane
cum ca nu am dorit sa cumpar acest bilet si a fost o greseala va rog sa anulati biletul si restituirea sumei. probabil m-au identficat dupa numele trecut pe acel bilet, de ce m-au chemat in alt oras nu stiu, l-am contactat telefonic pe domnul ce se ocupa de dosar care e trecut pe citatie si nu a vrut sa imi dea nici un fel de informatie doar sa ma prezint pe data respectiva acolo altfel ma va da in urmarie.
Va multumesc pentru raspuns, ce as putea face sa nu ajung la aceasta "pedeapsa" s-a ma prezint cu un avocat la aceasta sectie unde probabil voi fi luat la intrebari si declaratii sau sa merg singur si sa spun adevarul cum a fost, si ca nu am vrut sa fac acest lucru in scopul de a frauda acea persoana, sunt intr-o stare disperata am varsta de 21 ani si nu am mai avut probleme cu politia pana acuma:(
Buna ziua problema ar fi in felul urmator cu un an urma am folosit datele de card ale unei persoane gasite pe internet pe un site de download, si am cumparat un bilet de avion pe numele meu desi nu aveam de gand sa folosesc acest bilet, stiu ca mi-am creat o mare problema si am incercat fix dupa sa anulez acel bilet pentru a i se restitui bani inapoi acelei persoane, mai departe nu am facut nimic m`am gandit ca poate nu voi avea probleme dar acuma dupa un an am primit o citatie sa ma prezit la o sectie de politie din alt oras fiind faptuitor intr-un dosar penal. Va rog lamuritima la ce probleme ma expun si ce as putea face.