da...lucrul aceasta mi s-a spus de catre toata lumea...daca vrea conducerea se poate , dar conducerea iubita o tine intr-una ca nu se poate nu este legal etc ...
asa se intampla in tara asta....pe aia cu salarii mici ii muncesti pana ii storci, iar cei cu lefuri mari stau bine mersi...
Buna ziua, Va contactez pentru urmatoarea problema: Am fost angajat intr-o institutie publica, pe functia de referent IA, contractual, din data de 21.04.2008. in momentul acela avand studii medii, respectiv liceu si diploma de bacalaureat. In cursul anului trecut am terminat facultatea si am promovat pe studii superioare, noua functie fiind de Expert II, contractual. Mi s-a comunicat ca va trebui sa astept 6 luni din momentul trecerii pe studii superioare , pentru a-mi putea creste si salariul echivalent cu functia Expert IA) . Am asteptat acele 6 luni , dupa care mi s-a comunicat ca trebuie sa mai astept 3 ani pentru a-mi putea creste salariul, deoarece s-a modificat legea, respectiv angajatii contractuali au aceeasi lege cu functionarii publici. Am rugamintea sa ma ajutati in aceasta privinta, daca, conform legii trebuie sa astept 3 ani din momentul trecerii pe studii superioare pentru a-mi putea creste salariul echivalent Expert IA contractual). Am nevoie exact de nr. legii. Va multumesc O zi buna in continuare! Cu stima, Alin IANCU