avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate gcsepregi

Activitate gcsepregi

Scriu si eu despre o greseala care am facut-o . Am facut un credit ipotecar cu intentia de a construi o ciupercarie ,dar planurile au cazut si vazandu-mă cu atatia  bani m-a cuprins o teama inauntrul meu ,teama de a nu pierde banii  si i-am investit imediat ce am putut. Am cumpărat o garsoniera la un demisol si o mașina la mana a doua.După ce am realizat ce am făcut au început si problemele,de lucrat nu lucram si părea sa fie din ce in ce mai greu sa-mi găsesc de lucru. Apoi am cedat nervos si am avut 3 spitalizari  in timp de aproape 4 ani,iar acum  sunt inca sub tratament.
Părinții mei mă ajuta enorm,ei plătesc ratele de când m-am imbolnavit si știu ce greu le este,deaceea vreau sa fac ceva sa reușesc sa-i ajut si pe ei si pe mine.
Mama mea este bolnava si ea si nu știu cat mai rezista in situația asta,talat meu este si el șomer,ne este foarte greu.
Eu asa cum sunt am plecat sa muncesc in tari străine,dar nu imi este ușor ,deocamdată nu am găsit ceva stabil de lucru .
Vreau ca cineva de aici sa mă poată ajuta,cu sfaturi cu vorbe cu soluții.......va rog din tot sufletul meu. Imi doresc cel mai mult sa scap de acest credit care a fost cea mai mare greșeală a vieții mele.
De lucrul de care nu sunt sigura ,este ca nu știu cat mai trăiesc ca tratamentul meu este destul de puternic,iar in prospect scrie ca pot muri oricând,doar ca eu nu vreau asta ,imi doresc sa trăiesc si sa scap de tot.
M-am tot gândit cum sa fac,dar nu găsesc o soluție.
Încă un lucru,pe vremea când am cumpărat garsoniere prețurile erau forte mari,iar acum au scăzut foarte tare. M -am tot gândit sa o vând si sa dau banii la banca,dar nu o vrea nimeni.