Buna dimineata! Pe scurt, varul meu a lucrat vreme de 2 ani si cateva luni in Qatar la compania lor aeriana. La un moment dat, a facut un imprumut la una dintre bancile locale de aproximativ 25.000$. Suma imprumutata s-a raportat la venitul sau, care era de aproximativ 1500$. La cateva luni, aproximativ jumatate de an de la contractarea imprumutului primeste o instiintare de la companie ca este concediat. Din ce am inteles de la varul meu, in Golf, este o practica des intalnita ca o companie sa isi concedieze angajatul fara motiv si fara o perioada de preaviz. Compania fiind sponsorul si neoferind N.O.C. - No Objection Certificate, prin care sa se poata angaja in alta parte, a fost trimis inapoi tara, nefiind insa lamurit in vreun fel imprumutul pe care l-a luat. De cand a revenit varul meu in tara au trecut 2 luni si deocamdata este fara loc de munca. Ideea este ca banii pe care i-a imprumutat, o mare parte au fost folositi pentru tratamentul unchiului meu. Ideea este ca toata situatia aceasta il afecteaza cel mai mult pe varul meu. Din cunostintele dumneavostra, ce masuri se pot lua impotriva lui ( deocamdata nu a primit nicio veste nici de la angajator, nici de la banca ) si ce cale de aparare ar avea?
scuze ca te bat si eu la cap...si eu sunt in aceeasi situatie cu INM-ul asta...te rog mult de tot, daca poti sa-mi trimiti si mie titlurile cartilor...multumesc maxim :D...