In ce conditii si cite zile de concediu fara plata pot beneficia pe an?Specific ca nu am nevoie de concediu fara plata pt studii ,ci pentru nevoi personale.multumesc
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Sunt codebitor la un credit incheiat cu o banca. IMPRUMUTATI sunt eu si fostul meu sot iar garanti-ipotecari sunt parintii mei. Creditul a fost semnat in luna Mai 2008 iar ca si garantie pentru credit figureaza apartamentul in care locuiesc acum.
In luna Septembrie 2009, a inceput procesul de divort si incredintare a minorului, proces care s-a incheiat printr-o sentinta definitiva si irevocabila in urma careia minorul mi-a fost incredintat mie.
Din luna Octombrie 2009 fostul sot nu a mai achitat nicio rata la credit, toate ratele fiind achitate in termenul scadent de catre mine si garantii-ipotacari.
In urma finalizarii procesului de divort si incedintare minor, fostul sot nefiind de acord cu hotararea definitiva si irevocabila, ameninta ca ne v-a scoate afara din apartament. Astfel, acum doua saptamani fostul sot a fost la banca si a depus o cerere in care a cerut “sistarea alimentarii contului de catre terti”.
Intrebarea mea este daca banca a procedat corect in a nu lasa sa se achite ratele creditului asa cum s-a facut pana acum.
Am fost nevoita (la sugestia bancii) sa deschid un alt cont in care sa achit rata si urmatoarele rate pentru creditul luat dar nici acum banca nu-mi poate confirma ca plata care a fost facuta deja in contul nou o sa ajunga in contul de credit, banca motivand ca “aplicatia IT nu permite acest lucru”
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc pentru bunavointa si ajutor.