avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Activitate elena_trif_13

Activitate elena_trif_13

Răspuns la discuția INSOLVENTA FIRMA
eu am certificat digital si le-am transmis pe 25 ale lunii, dupa 2 zile am verificat daca au fost preluate si atunci am ramas uimita cand am citit raspunsul celor de la finante. nu se pot prelucra deoarece au mai fost depuse declaratii pt acea perioada. dupa acest raspuns am mers la Adm Fin. si au verificat faptul ca pt firma respectiva erau depuse declaratiile chiar la ei la ghiseu.
firma nu a mai avut nici o activitate, deci declaratiile erau destul de simple , cu 0 la impozit pe profit iar in decontul de tva se prelua numai suma declarata in decontul anterior. sincer nu stiu daca au fost stampilate, pt ca nu am putut vedea declaratiile depuse la organul fiscal, iar de sume a facut rost sunand la Administratia Financiara, de unde i-au fost comunicate.Dna care le-a depus nu are nici o legatura propriu zisa cu firma mea, sotul dansei este desemnat ca si lichidator al firmei la care tin eu contabilitatea. deci? exces de zel sau abuz de incredere?pt ca ne cunoastem reciproc, si dna respectiva stie ca eu tin contabilitatea la firma.
nu , nu i s-a ridicat dreptul de administrare pt administratorul societatii, si da, sunt contabila societati, am dreptul de a depune electronic toate declaratiile firmei.
am avut o situatie cu o firma care a intrat in procedura de insolventa.dna care l-a anuntat pe patron de aceasta situatie creata are un birou de contabilitate. intrebarea mea este urmatoarea: cine are dreptul sa depuna declaratiile fiscale pt firma respectiva, pt ca eu am depus electronic declaratiile 300 si 100 la trimestru si am avut surpriza neplacuta sa aflu ca aceste declaratii erau deja depuse la organul fiscal.va multumesc!