Daca ma poate ajuta cineva cu o sugestie!? Am montat in serice autorizat un set de injectoare la un camion marca volvo care m-au tinut 5 luni in care am facut 30 de mi de km fiind in garantie service-ul mi le-a inlocuit imediat fara nici o problema cu alt set de injectoare de acelasi tip acelasi lot! care spre surprinderea mea m-au tinut 2 luni in care am facut 6 mi de km! m-am intors la garantie acolo am aflat ca se trimite un injector la bucuresti pentru analiza la institutul politehnic din bucuresti..loc ales de firma importatoare rezultatul ..motorina cu detoate:nisip,apa,si mai cateva din tabelul lui mendelev! aici vine partea interesanta!:P cazul nostru nu e un caz singular in acelas service aceasi marca de masina aceeasi problema am mai descoperit cateva cazuri similare ba chiar trase la indigo cu al nostru! am platit 10000ron pe niste piese de care trebuia sa ma bucur muinim 500 mi de km.si eu pe 2 seturi de piese una platita una schimbata pe garantie m-am bucurat 3600 de km X-( ! in concluzie vrem sa ne adunam toate partile =D> , sa ne prezentam la un avocat sa ii dam in judecata! VOLVO Romania nu se poate ca o piesa aflata in garantie sa nu se schimbe. Ps toti am folosit motorina 100%curata unii petrom altii disesel oane si asa mai departe! CER UN SFAT ;) multumesc anticipat