avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela1964

Activitate gabriela1964

Am si eu o intrebare...referitoare la salariile compensatorii pe care ar trebui sa le acorde angajatorul in cazul concedierii din motive care nu tin de persoana angajatului. In contractele individuale de munca semnate cu fiecare angajat la capitol N , se specifica ca dispozitiile contractului se completeaza cu cele din Codul muncii si cu cele din contractul colectiv de munca la nivel de ramura...in cazul meu acesta ar fi CCM ramura comert... Am citit acest contract la nivel de ramura comert- este din 2010- si in el se specifica la paragraful 76- acordarea a 2 salarii compensatorii la societatile din Anexa 3 la contract....in aceasta anexa sunt cuprinse diverse societati...( toate cu mai mult de 20 angajati). Intrebarea mea este urmatoarea : ma pot raporta la acest contract atata timp cat societatea nu a aderat la acest contract incheiat la nivel de ramura( nu a semnat nimic in acest sens) sau trebuie sa ma raportez la Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014? Va multumesc