avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate stely

Activitate stely

Buna ziua,
Am ajuns pe site-ul ucesta dupa ce am aflat ca niste amici buni divorteaza,si am citit mesajele de la Drepul familiei.M-am ingrozit de modalitatea de partajare a bunurilor dobandite in timpul casatoriei.Nu vi se pare nedrept situatia femeii,care,de dragul familiei si al copiilor,renunta la serviciu,si are doar slujbe ocazionale,eventual(fara continuitate pe cartea de munca),si in cazul unui divort ajunge fara un acoperis deasupra capului? Cum poate gandi o minte "rasarita" sa lase femeia in strada,doar pentru ca munca ei nu a fost rasplatita cu bani??? De ce nu exista si la noi o lege care sa imparta bunurile comune la jumatate,dupa niste ani de divort? 5,10,nu conteaza,dar sa stii ca daca divortzezi(nu conteaza cauzele) nu ramai pe drumuri.Ce sansa are o femeie divortata(si cu copil) sa-si mai ia o casa in ziua de astazi? Sa ia credit-e riscant-nu mai are 20 de ani-poate are 40-cine-i mai da,cum il inapoiaza,in conditiile in care tinerii de 25 de ani abia isi gasesc un job??Mi se pare NEDREPT,NEDREPT,NEDREPT
P.S Nu exclud ca aceasta situatie sa se regasesca si in cazul barbatilor,insa nu am auzit de nici una...