avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate valentinabaltaretu

Activitate valentinabaltaretu

Multumesc Adrian. Prefer cetitudinea unei vesti rele decat o iluzie desarta.
Raportat la repartitii esti de fapt ,,bucurestean,,:)
Posturile noastre sunt mult mai bune decat pt. judecatori si bine distribuite, problema este ca noua dintre noi suntem, in fapt, din zona Bucuresti
Revin, loc 14 procurori Bucuresti - exclus Odorheiu Secuiesc.
Slobozia sau Galati, dar sunt 2 persoane cu prioritate, fara optiune, din Bucuresti (3 si 9). Ludus si Tarnaveni - nu retin daca alegerile loc 8 si 11 sunt certe (pe criteriul distantei de casa sunt logice).
Pe criteriul distantei imi raman Strehaia, Vinju Mare, dar recunosc ca am rezerve si Nasaud (Doamne cat de departe!).
Dau aceste informatii in speranta ca ii ajut pe cei de pe locurile ulterioare
Ce m-ar avantaja pe mine ar fi ca loc 3 sa aleaga Topoloveni, loc 4 ar reveni la optiunea Odorheiul Secuiesc, 9 ar alege Slobozia si mi-ar ramane Galati.

1. Ene Dan Cristian - Constanta - PJ Alba Iulia
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - PJ Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea -PJ -------------
4. Radu Adrian - Brasov - PJ Topoloveni
5. Mocanu Marius - Tulcea - PJ Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti - PJ Horezu
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj - PJ Huedin
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor - PJ Ludus
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti PJ--------------
10. Ciontu Gigi - Caras Severin - PJ Hunedoara
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures - PJ Tarnaveni
12. Lavric Adrian - Suceava - PJ Saveni
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - PJ Satu Mare
14. Baltaretu Maria-Valentina - Bucuresti - PJ Odorheiul Secuiesc
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova - PJ -------------
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti - PJ Nasaud
17. Cristea Ana-Liliana - Olt - PJ Lipova
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- PJ Vanju Mare
19. Bodoc Georgel - Buzau - PJ -------------
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti - PJ -------------
21. Manolica Maria-Irina - Neamt - PJ Gheorghieni

Locul 10 cu certitudine doreste Hunedoara.
Locul 9 cred ca este @roxadela. A postat aici. Nu-i stie nimeni preferintele?
Alegerea mea, loc 14, este raportata la optiunile celorlalti.
Astazi in sedinta Plenului spre aprobare calendarul estimativ concursuri 2012. Este propunere admitere magistratura pentru sesiunea oct-nov., dar din nota nu vor fii posturi vacante pt procurori (desi nu se mentioneaza nimic de cele devenite vacante ca urmare a promovarii). In concluzie, ca si in 2011, un singur concurs cu locuri putine.
@alecristea
Alexandra, exceptand Pitesti si Tulcea, toata lumea s-a sucit. Nimic nu este cert, nu trecem decat preferintele tinand cont de dorintele noastre (casa. fam. rude) si alegerea celor care au prioritate. Ne-ai ajuta pe noi, ceilalti, daca ai face o ierahie a preferintelor. Iti doresti probabil Pitesti, Slobozia, Topoloveni ca fiind aproape de casa. Vei prinde postul de la Slobozia doar daca Daniela alege Topoloveni (sau teoretic Galati). Exceptand aceste 3 posturi care sunt preferate din restul de 18 variante? Orientativ, trece niste preferate chiar daca maine schimbi. Baietii de pe locul 1 si 4 s-au sucit de 4 ori; risca si tu o prima varianta.
cineva a trecut cu ???? loc 10 din cares severin pt. pj vanju mare. eu retin din discutii pj hunedoara
marius, nu era decisa. O tentau posturile dorite de bucuresteni (Muntenia). Ne-a spus expres ca inca se mai gandeste.
S-au afisat listele finale
Documente mai putin ca acum un an. Doar cele care apar in Regulament (cv., caracterizare, adeverinta sanctiuni contraventionale). Atentie la programarea pt. vizita medicala pt. cei din provincie.
@alixyrya Multumesc pt. idee. Doua drumuri primarie sector - taxe si impozite.

Daca ne vor cere date rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare, in Bucuresti, unde ne adresam? Probabil sectiei de politie in circumscriptia careia.... sectia 23 prin porumbi (doua drumuri), alt cazier fiscal pe Mosilor (rezolv intr-unul daca nu le pica curentul)..... tb. sa-mi iau zile de concediu si sa plec odata din Bucuresti. Il inteleg pe Dan care a optat pt. Horezu.
alixyrya a scris:

oameni buni, tantiile de la finante n-o sa inteleaga niciodata despre ce adeverinta e nevoie... alea nu stiu decat patratelul lor..

Ai avut dreptate. Am facut cerere, am discutat cu omul pt. adeverinta lipsa amenzi contraventionale 2008-2011, dar am ridicat ... 4 adeverinte de venit. Am incercat sa ma convind ca pe acel formular apar pe langa impozite platite/de plata si amenzile, dar nu, sunt doar retineri din venituri (altfel aparea si impozitul pe locuinta).
Deci daca chiar ne vor cere acea adeverinta ori dau spaga, ori fac o interventie.
Poate in orasele mici lucrurile sunt normale, eu locuiesc in Bucuresti. Noroc ca am avut in ultimii 3 ani domiciliul la aceeasi adresa, altfel ma tot plimbam.

Ieri pe la 14.30 in plenul CSM inca erau intervievati cancidatii pentru inspectori - pct. 1 pe ordinea de zi. Nu stiu daca s-au pronuntat pe pct. 8 sau l-au amanat pentru astazi (au sedinta si in 30.11). Pe site CSM nu apar inca informatii.