avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Activitate traluca

Activitate traluca

Răspuns la discuția Vanzare apartament - rog ajutor
Garsoniera s-a vandut separat, printr-un alt act notarial de vanzare cumparare .
Astazi am fost la politie si am declarat ca am luat chiuvetele de comun acord cu proprietarii (care ulterior ne-au acuzat de furt )
.
Acum ce urmeaza ?La ce sa ma astept ?
Răspuns la discuția Vanzare apartament - rog ajutor
Nu cred ca m-ati inteles .

Vanzarea garsonierei s-a facut separat , pentru ca nu se putea include in contractul Prima Casa .

Deci dupa ce am predat garsoniera cumparatorilor , ei ne-au facut plangere de furt si distrugere .

Luna trecuta am cumparat un apt de la sotii M , platindu-l cu bani cash (printr-un credit prima casa ) + o garsoniera care era pe numele parintilor mei .
Din cauza anumitor divergente intre mine si sotii M (facturi neplatite catre anumiti furnizori la care am fost obligata sa platesc pentru a putea dispune continuitatea serviciilor + nereguli privind situatia apartamentului ) , am decis impreuna cu parintii mei de le preda garsoniera fara chiuvete si boiler.
Sotii M. au facut o plangere de furt si distrugere parintililor mei (fiind cei ce le-au vandut garsoniera) si mie si sotului meu pentru ca pana in ziua vanzarii noi am locuit acolo .
In contractul de vanzare-cumparare a garsonierei este stipulat urmatorul lucru
Noi ....... vindem dreptul de proprietate asupra apartamentului situat in ..... , bun compus in totalitate din una camera de locuit si dependinte , cu o suprafata construita de 34,25mp .... ; cotele parti din partile comune din constructii si instalatii care prin natura si destinatia lor sunt de folosinta comuna , perpetua si fortata a tuturor coproprietarilor .....

Ce risc eu si familia mea in urma acestei plangeri ?maine trebuie sa ne prezentam la politie si nu stiu ce sa fac .