avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate bbitbh

Activitate bbitbh

salut. cred ca e vorba de un ordin al mjlc: ORDIN nr. 914/C din 8 mai 2009. nu stiu daca cele din anexa sunt sumele exacte sau daca trebuie sa opreram reducerea cu 25% si indexarea cu 15% a ce rezulta dupa reducere, potrivit mecanismului din ultimii ani de calculare a veniturilor in sistemul public. ne lamuresc cei de la instantele/parchetele unde am fost repartizati in mod sigur.
la multi ani! inteleg ca ne dau drumul la hartii saptamana viitoare!
o veste buna pentru pozitia 7 si pozitia 18 judecatori.

pozitia 6 - judecatoria braila.
miana. nu inteleg ce sens are sa ne exprimam la nesfarsit optiunile, daca tot nu sunt definitive...
se facuse totusi ceva si la judecatori. eu, pe pozitia 6, asteptam sa vad ce spune maramuresul dinaintea mea. daca tu esti pozitia 7, oricum, in conditiile in care pozitia 3 isi ia bistrita, iar eu, daca prind, tg mures, banuiesc ca iti ramane miercurea ciuc mai aproape de casa. totusi se pot schimba multe pana atunci. mai ales in contextul in care e foarte probabil ca pentru cei care oricum nu au locuri pe langa casa sau acasa decizia sa se ia pe loc.
mai e si hopul bunei reputatii ... deci ce sens are sa ne stresam de acum. ne face placere? mie sincer nu.

totusi, am vazut si eu ceva comentarii stupide pe aici legat de modoveni care vor in ardeal, pe principiul marginalizatilor care vor la centru si alte asemenea. in ce ma priveste nu iau hotarari pe baza enervarilor produse de altii, dar s-ar putea ca unii, care oricum nu au locuri acasa, sa se incapataneze sa faca ceva numai pentru ca vor sa faca altfel decat isi doresc ceilalti. deci nu mai puneti gaz pe foc ...

in ce priveste argumentele cu familia si alte asemenea,ganditi-va ca toti avem familii si doar putini dintre noi au sansa sa aiba locuri acasa. ar trebui sa va ganditi si voi care vreti neaparat sa fiti aproape de casa ca altii sunt dispusi sa isi ia familiile si sa se stabileasca intr-un oras care sa fie apt sa ofere sanse copiilor lor, mai ales in conditiile in care, data fiind legatura de glie stabilita prin lege la 3 ani, si faptul ca trebuie obtinute niste aprobari mai apoi ca sa poti ajunge acasa ... daca vor fi locuri acasa, trebuie sa ne gandim si ca e posibil sa ramanem ceva timp pe acolo pe unde alegem sa mergem acum.

in ce ma priveste am trei optiuni: tg mures prima mea optiune. daca prind si aleg, plange locul 7. a doua optiune moinesti - la mama acasa. daca prin si aleg plange bacaul, pozitia 17 daca nu ma insel. a treia braila sau galati - aproape de localitatea ultimului domiciliu, care atentie nu in toate cazurile echivaleaza cu localitatea in care se afla si familia. daca raman cu braila sau galati plang eu. nu are sens sa explic si de ce, banuiesc...

deci cum ar trebui sa aleg?

fiecare dintre noi are probabil destule ganduri privind repartitia. propun sa nu ne mai stresam si torturam prin cumularea stresului altora pana la momentul cu pricina. si daca cineva e dispus sa renunte sau sa opteze pentru altceva, o va face in mod sigur la fata locului. singurul moment care de altfel conteaza.

asa ca hai mai bine sa ne bucuram ca suntem deasupra liniei. sa speram ca nu vor fi probleme cu numirile si sa ne regasim puterea de a accepta cand va veni vremea ce are dumnezeu pregatit pentru fiecare dintre noi.

hai ca ma duc la o miscare. dulcea viata de provincie ...
eu mi-s optimist bai tone. asa ca nu ma dezumfla. te rog!
ce faci rizisor. te dicstrezi?
a fost aplicata, desigur. e pe linie de management. niste inventii perfect netrebnice daca ma intrebi. dar trebuiau si astea sa poarte un nume. si s-au numit mustrare scrisa. ma buseste rasul numai cand imi aduc aminte. nervos. sper sa nu dau in plans. nu de alta dar am patimit destul in ultima perioada. exercitare necorespunzatoare a atributiilor de serviciu... in sistemul public.fara implicatii pe imaginea publica a institutiei. ma judec cu ei in contencios. am cerere in anulare cu prim termen in fond stabilit pentru decembrie la curtea de apel bucuresti. eu zic ca am o sansa buna sa trec si hopul asta, mai ales ca nu e in discutie vreo functie de conducere in magistratura...
da. e de bine?
miana, fii optimista. sa vedem intai ce isi doresc pozitiile 3 si 5. in ce ma priveste, eu as vrea mures, dar mai depinde si de sotie. cornisa imi trezeste amintiri frumoase... am si ceva fosti colegi de facultate dragi inimii mele care s-au aciuat pe plaiuri muresene si nu se mai dau plecati. vedem. asa ca nu plange inca ... chiar n-ai de ce. plus ca eu mai am de trecut si hopul bunei reputatii (ma ajuta slujba tare de tot - sanctiune disciplinara de la oameni de bine si de mare calitate morala)