avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate marjana_04

Activitate marjana_04

Buna ziua,

Sunt casatorita de 3 ani cu un cetatean cu dubla cetatenie. Este roman dar a primit si cetatenie americana. Casatoria s-a incheiat in Romania si au fost numai acte romanesti (carti de identitate romanesti). Avem un copil care a fost nascut in Romania, deci are certificat de nastere roman si care in momentul in care ne-am mutat in America (anul trecut) a primit si cetatenie americana, datorita tatalui. In acest moment locuim in casa socrilor, intrucat nu ne permitem sa ne intretinem cu banii castigati aici, mai ales ca sotul are niste vicii pentru care cheltuieste mai mult de jumatate din salariul primit. Doresc sa divortez pt ca nu este un mediu sanatos pentru copilul nostru si pentru ca m-am saturat de minciun, jigniri, scandaluri si amenintari. Sotul ma ameninta ca-mi revoca rezidenta la INS si ca ma va trimite in Romania in maxim o saptamana fara copil. Vreau sa stiu daca pot divorta de el si-mi pot lua copilul sa ne mutam din nou in Romania, unde-i pot oferi un camin linistit. Astept raspunsul dvs cu mare nerabdare.