avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Activitate daniela88

Activitate daniela88

Buna ziua!
Am urmatoarea problema:
Sotul meu este la penitenciarul Poarta Alba de cateva luni, momentan sunt in somaj si mai primesc si alocatia copilului de 200 ron, locuiesc in chirie in constanta si am decis sa ma intorc acasa la bunica mea cu copilul in ploiesti unde as putea sa ma descurc financiar mult mai bine. Mentionez ca domiciliul din buletin il am la soacra mea in constanta dar in urma mai multor neintelegeri cu ea am fost nevoiti sa ne mutam in chirie. In continuare sunt intr-o perioada de neintelegeri cu ea si nu am pute sa convietuim impreuna. Am inteles ca in noul cod este precizat ca in cazul in care vreau sa parasesc cu copilul domiciliul din acte trebuie ca tatal sa isi dea acordul in prezenta unui notar pentru aceasta schimbare. Este adevarat? Va rog sa ma sfatuiti cum ar fi corect si legal sa procedez deoarece soacra mea este pusa sa imi faca mult rau (inclusiv m-a amenintat ca o sa imi trimita autoritatea tutelara peste mine ca sa demonstreze ca nu sunt in stare sa intretin acest copil, si sa mi-l ia dearece considera ca stie legislatia si ca are tot dreptul asupra lui).

Cu stima