avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate ionuta75

Activitate ionuta75

Răspuns la discuția ajutor pt executarea silita
am contactat un avocat care a spus ca nu se poate face nimic.nu poate depune contestatie pt canu are baza legala.scrisoarea medicala a baiatului si reconandarea pentru incaltaminte ortopedica nu poate fi luata in calcul,iar pt tratamentul homeopat doctorul nu imi da nici o chitanta,pt spaga nici atat si drumul de 100 km dus 100 intors de doua ori pe saptamana ce sa mai vorbim.astazi a fost sotul la directorul general al [banca] tg jiu pt a vedea ce spune .nu se poate face nimic ,zice el,totul depinde acum de executor,care asteapta la randul lui rasspuns de la bucuresti la cererea de repunere pe grafic pe care am facut-o si la care am atasat documentele pe care le-am amintit mai sus.nu stiu ce sa facem ,chiar nu ne poate apara nimeni cauza?sunt numai 3 luni de intarziere consecutive ,si 6 zic ei cu totul.suntem disperati!!!!!!!!!!!!!am zis ca vom merge si la drepturile omului pt ca nu ni se da dreptul la o intelegere cu banca.va multum
am un credit ipotecar la care am intarzia cu cateva rat din motive de sanatate.nu au fost mai mult de 4 rata restante consecutiv.chiar atunci cand am facut rost de bani pt restante am primit de la [banca] o scrisoare cu rezilierea contractului de credit.am luat legatura cu banca si mi-au spus ca nu mai pot plati restanta si trebuie sa iau legatura cu executorul.l-am sunat si a zis ca pot sa fac o cerere de repunere pe grafic la care sa atasez documente care sa justifice intarzierea platilor.am facut cererea in care am explicat ca datorita bolii baiatului meu a trebuit sa urmeze un tratament scump care a fost adus de doctor si pt care nu am chitanta,cum nu pot aduce chitanta nici pe spaga.am atasat scrisoare medicala cu diagnosticul copilului si recomandarea pt incaltaminte ortopedica.nu am primit nimic de la banca dar dupa o luna am gasit in usa,pe 11.11.2011 un proces verbal semnat de executor si o instintare de excutare silita cu termen de 15 zile,toate datate cu 08.11.2011.nici macar nu a batut la usa si nici in plic nu erau.mentionez ca situatia locului de munca este aceeasi ,nu s-a schimbat nimic si ma asteptam sa faca oprirea ratei pe salariu cum mi-am dat acordul si pe cererea de repunere pe grafic.in schimb s-a facut oprirea acum de catre executor.apartamentul ipotecat nu mai are valoarea pe care o avea atunci cand s-a facut evaluarea si banca nu pote recupera restanta din vanzarea lui.am incercat sa vb la banca si au spus ca nu se mai poate face nimic.ce urmareste de fapt banca,sa lase clientii in strada sau sa isi ia prin rate dobanzi si comisioane?'chiar nu exista nici o solutie pentru a obtine repunerea pe grafic?am contactat un avocat care ne-a sunat azi ca nu poate face nimic.o sa ramanem cu trei copii minori in strada avand totusi un salariu din care banca isi poate opri rata?ajutati-ma va rog!!!!!!!!!!!!!chiar si numele unui avocat care sa preia cazul ar fi bun.va multumesc!!!!:((