avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Activitate adiHo

Activitate adiHo

lacrami a scris:

Buna,

Mai am si eu o intrebare, vad ca voi sunteti mult mai avansati in discutii si sunteti si din MAI subiect care ma intereseaza:

Este cineva care a activat ca ofiter de cercetare penala, inainte de a se infiinta politia judiciara prin 2003 ?
Poate fi recunoscuta ca si vechime in politie judiciara activitatea de cercetare penala daca nu exista aviz la vremea accea ?

Multumesc mult !

Eu am fost ofiter de cercetare penala incepand cu anul 2001. Nu sunt inca in clar cine decide daca perioada anterioara obtinerii avizului de politie judiciara se recunoaste ca vechime in specialitate avand in vedere faptul ca am desfasurat aceleasi activitati, diferenta fiind existenta avizului de politie judiciara.
Mai exista o problema legata de perioada anilor 2003-2004 , pana la aparitia Legii nr. 364/2004 cand nu se acorda aviz nominal ci, prin ordin al ministrului de interne, erau desemnati lucratorii de politie judiciara in functie de formatiunile in care erau incadrati. de ex. birourile cercetari penale
In octombrie 2011, cand am solicitat adeverinta pt. inscrierea la concurs, mi s-a mentionat de catre cei de la resurse umane numai vechimea de la obtinerea avizului nominal pe care l-am obtinut dupa intrarea in vigoare a legii 364/2004.
Consider ca ar fi corect sa fie luata in calcul si perioada anterioara intrucat aveam acelasi loc de munca, aceleasi atributii, in schimb legea nu prevedea necesitatea avizului pt. ca nu exista notiunea de politie judiciara, in CPP existand expresia :"organe de cercetare penala ".
E ca si cum celor care provin din serviciile de probatiune nu li s-ar recunoaste vechime in specialitate perioada in care aveau o alta denumire *(servicii de protectie a victimelor si reintegrare sociala a infractorilor

Salutare tuturor,

Intrebare pentru cei care vin din MAI, absolventi de Academie de Politie si nu au carte de munca:
Ce documente depuneti voi pentru stabilirea drepturilor salariale ?
Decizi de incetare a rapotului de serviciu, document care mie mi-a fost solicitat, ati obtinut un asemenea document ?
Voi ati obtinut livretul militar ? Eu nu l-am solicitat si cred ca va dura destul de mult ca sa-l obtin.
Voua vi s-a solicitat asa ceva ?
Poate fi asa clasamenul la Procurori ?

8,45 CT care vrea Horezu
8,40 alegzanderus bucuresti care vrea Pitesti/Topoloveni
8,30 - adrianbv care vrea Pitesti/Topoloveni
8,10 - bucuresti
8,10 Salaj
8,00 ??
7,90 bihor
7,90 bucuresti ??
7,85 ??
7,80 bucuresti
7,70 adiHO inscris la vaslui
7,60 sorincostel
7,50 bucuresti
7,40 iasi
7,40 serpilian
7,30 dopila craiova
7,05 petranicolle din cluj

Va rog sa mai adaugati daca mai stiti ceva.

este adevarat ca nu sunt decat circa 100 utilizatori. Dar ma intreb ce ce altii nu sunt curiosi. Eu cred ca ar trebui sa am undeva spre 9.00 ca sa nu ma intereseze ce au facut ceilalti candidati. M-am uitat pe paginile de anul trecut. dupa 4-5 zile de la examen se stiau mult mai multe note.
eu mai cunosc doar 4 candidati , dar au luat sub 7.oo.

cred ca nu mai sunt noutati

nu erau cumva doua note de 7.90?

deci asta ar fi pana in prezent
clasamentul la procurori

8,45 CT care vrea Horezu
8,10 - bucuresti
8,10 Salaj
8,00 ??
7,90 bihor
7,85 ??
7,80 bucuresti
7,60 sorincostel
7,60 ??
7,50 bucuresti
7,40 iasi
7,40 serpilian
7,30 dopila craiova

Va rog sa corectati

nu stiu daca acel 8.10 la procurori despre care scrie luca1975 la pagina 580 este cel trecut in clasament. In acest caz ar trebui trecut in dreptul lui :" salaj"

Daca stie cineva in ce judet s-a luat 8.00 sa mentioneze in dreptul notei.
deci asta ar fi pana in prezent
clasamentul la procurori

8,45 CT care vrea Horezu
8,10
8,00
7,90 bihor
7,85
7,80 bucuresti
7,60 sorincostel
7,60
7,50 bucuresti
7,40 iasi
7,40 serpilian
7,30 dopila craiova

vaslui cu 7.7 nu 8.7
Trebuie sa fiu si eu luat in calcul cu 7.70
Deci,

Procurori

8,45 CT care vrea Horezu
8,20
8,20(nu stiu daca e vorba de doi de 8,20)
8,10
8,00
7,90 bihor
7,85
7,80 bucuresti
7,70 adiHo (inscris la Vaslui)
7,60 sorincostel
7,60
7,50 bucuresti
7,40 iasi
7,40 serpilian
7,30 dopila craiova

Ar trebui clarificata situatia celor 2 note de 8.20. Ramane numai una dintre ele sau niciuna?