Eu sunt la pozitia 15 si optez pentru una dintre judecatoriile din judetul Hunedoara ( de preferat Orastie/Hateg), in masura in care nu se ocupa inainte.
Unii dintre noi, mai mult sau mai putin impliniti, au comentat cum ca subiectele, la ambele probe, au fost mai usoare in iarna. Asa ca se gasesc explicatii de tot felul, daca insista cineva sa le caute. :))))))
Adrian Radu, ti-am admirat modul de a discuta si chiar aroganta, care, pana la un punct, nu este deranjanta. Dar expresiile de smecher de sosea, tip "bai "si "ciocu' mic", nu cred ca ar trebui sa se regaseasca in limbajul unui cetatean civilizat al acestei tari, cu atat mai putin in limbajul unui magistrat. Nici nu mai vorbesc de celelate ironii "subtile". Ma gandesc ca ti-ai pierdut cumpatul si ai exagerat, nu-i asa?
Cat despre cele spuse de "tudor_el", pot confirma ca, in cercul meu de cunostinte (avocati, consilieri juridici si grefieri), nu mai sunt alte note de 7. Nu stiu cui apartine acel 7 de la judecatori. Dar vom vedea in curand. Va doresc multa bafta tuturor!