Vreau sa contest acel proces verbal, si ma gandeam ca m-ati putea sprijini in formularea acestei plangeri. Stiu cum sa motivez, formulare in termeni juridici m-ar ajuta.
Si... orice sfat ar fi bun, va dati seama :)
Ma confrunt cu o problema si as vrea sa ma lamuriti putin, daca se poate.
Cu ce ma confrunt:
Am fost implicat intr-o tamponare usoara, in urma careia a rezultat farul stanga de la masina mea spart. Descriere scurta: circulam pe un sens unic cu 3 benzi pe banda din mijloc, la un moment dat o masina de pe banda din stanga a franat brusc si a intrat putin (cu o roata) pe banda mea; am franat si eu, dar totusi am lovit masina respectiva. Rezultat: masina mea cu far spart si ceva zgarieturi pe bara, cealalta masina doar ceva zgarieturi pe partea din dreapta a barei din spate.
Soferul celeilalte masini a recunoscut ca a schimbat banda, dar nu crede ca e de vina. Am fost la politie, care a "constatat" ca eu sunt vinovat si m-a amendat.
Aici e ce a consemnat politistul in procesul verbal:
"Din declaratiile conducatorilor auto si pe baza urmelor de avarii reiese ca cel care a condus auto I (eu) nu a pastrat o distanta corespunzatoare fata de auto II care circula pe banda 3 (din stanga), schimband directia de mers pe banda 2, intrand in coliziune fata-spate cu acesta."