avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate desteapta_lu_peste

Activitate desteapta_lu_peste

Buna ziua! Sa nu se inteleaga gresit, nu am nimic cu colegii politisti, cunosc destui politisti inteligenti, inclusiv in Pitesti, dar stiu de asemenea ca sunt foarte ocupati si ca nu au avut timp sa invete toate teoriile lui Udroiu. Si-mi mai dau seama ca, asa cum spunea cineva mai sus, pe acest forum sunt circa 100 de persoane care posteaza, deci nici macar 10% dintre candidati, asa ca nu e cazul sa-si imparta nimeni posturi pe forum, ca n-are absolut nici o relevanta. Stiu ca suntem o tara libera si ca fiecare are dreptul la opinie, dar tocmai de aceea mi-o exprim si eu: n-am citit prea mult pe acest forum, dar, din cate am observat, sunt persoane pe aici care au dat de multe ori, care au facut eforturi si nu au facut prea mare lucru si acum sunt demoralizati. Or, sa vii acum, inainte de rezultate, si sa spui ca stii vreo 10 politisti, toti care au dat prima oara si toti cu note cam peste 8, mie mi se pare un pic arogant. cel putin fata de persoanele de mai sus. Sa asteptam rezultatele si apoi sa ne entuziasmam...
Revin, ca m-am mai uitat putin in urma si nu ma pot abtine. Cum naiba eu am auzit de oameni din Pitesti, Valcea, Slatina, Arad, toti, dar absolut toti se plang ca n-au trecut de nota 5 si adrianradu stie vreo 10 politisti care au luat la judecatori si la procurori peste 8.. hm...mult, mult prea bizar. Atunci stiu si eu 50 de avocati care au luat 10 cu felicitari. Cum ziceam, abia astept rezultatele reale. Nu cred o iota din ce se scrie pe forum. In plus, nu cred ca politia are vreun avantaj la penal si la procedura penala, intrebarile si spetele,in proportie de 99%, nu au avut nici o legatura cu ce face politia.
Am citit si eu un pic pe forum in seara asta si nu stiu daca sa ma distrez sau sa ma enervez. Mie notele astea care se vehiculeaza la procurori imi par total nereale. Eu sunt avocat, cunosc multi avocati care au dat examenul asta si nu erau deloc siguri de ce au facut si-mi vine tare greu sa cred ca juristii, grefierii, avocatii n-au facut nimic si toata inteligenta din lume s-a acumulat la politisti. Stiu si eu politisti din Pitesti care au dat si toti zic ca au facut rahatul praf. Abia astept sa vad notele reale, sunt convinsa ca o sa fie diferente mari intre ce se posteaza pe net si ce se intampla in realitate.