Merge cineva din Bucuresti cu trenul duminica? Daca da cu ce tren? Daca suntem mai multi trece timpul mai repede. Lasati-mi va rog nr. de tel. pe privat.
La un moment dat am mai incercat sa raspundem la astfel de intrebari dar unele persoane au parut a fi deranjate de recomandarile noastre simtindu-se chiar jignite de faptul ca le recomandam Udroiu. Eu l-am citit si mi-a folosit insa la penal am mai citit si alti autori (Mitrache, Streteanu, Toader), oricum cred ca orice curs este folositor. Mai conteaza pana la urma si norocul. Asa ca iti doresc mult succes si putere de concentrare.
Nu stiu daca ati aflat dar postul suplimentat este la Slobozia. Destul de aproape de Bucuresti (121 Km), Pentru cine nu conteaza ca e un oras mort si saracacios cred ca totusi nu sunt dosare asa grele acolo. Poate incercam luni sa facem o lista cu optiunile macar asa in linii mari sa stim fiecare pe unde este posibil sa ajunga.Oricum nu cred ca voi ajunge eu sa ma gandesc la el. Sunt pe locul 17, probabil va fi luat pana la mine.
1. Ene Dan Cristian - Constanta - PJ Horezu
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - PJ Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea -PJ -------------
4. Radu Adrian - Brasov - PJ Odorheiu Secuiesc
5. Mocanu Marius - Tulcea - PJ Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti - PJ -------------
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj - PJ ------------
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor - PJ --------------
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti - PJ Topoloveni
10. Ciontu Gigi - Caras Severin - PJ -----------
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures - PJ -----------
12. Lavric Adrian - Suceava - PJ -------------
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - PJ Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltarretu Maria-Valentina - Bucuresti - PJ Alba Iulia
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova - PJ ------------
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti - PJ Ludus, Nasaud, Lipova
17. Cristea Ana-Liliana - Olt - PJ Hunedoara/Huedin/Lipova
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- PJ Ludus/Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau - PJ -------------
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti - PJ -------------
21. Manolica Maria-Irina - Neamt - PJ -------------
As vrea Hunedoara pentru ca acolo a copilarit mama mea, are prieteni, rude si mi-ar fi mai usor cu copii mai ales ca sotul va ramane in Bucuresti. Daca nu mai ramane Hunedoara, ma multumesc cu orice, Important este ca am luat examenul. Oricum peste 3 ani ma intorc acasa. E cam greu de ales, de exemplu eu care ma voi intoarce la Bucuresti as vrea un parchet mai cu ,,probleme,, sa raman cu picioarele infipte in ,,realitatea,, din Bucuresti. Ca daca o sa am parte de ,,liniste si pace,, va insemna sa o iau de la capat cand ma voi intoarce. Cred ca la fiecare depinde ce vrea sa faca in viitor. Este bine macar ca in provincie procurorii merg si in instanta, astfel vom prinde un pic de experienta acolo.
Stiti cumva daca s-au validat rezultatele. De ce oare se intarzie cu afisarea rezultatelor finale. Nu de alta dar eu imi luasem o zi de concediu pentru a depune actele in vederea verificarii bunei reputatii.
Cat despre optiuni, as vrea PJ Hunedoara daca mai ramane.
Ai dreptate, am spus doar cum am invatat eu in speranta ca va fi de ajutor cuiva. N-am nici cea mai mica intentie sa supar pe cineva. Sper ca cei care au citit postarile mele sa isi fi dat seama de acest lucru.
Elena, pe mine una ma speriati cand aud cat ati invatat. Eu spre exemplu am inceput sa invat in toamna anului trecut insa nu in fiecare zi ci asa sporadic. Cert este ca la 1 septembrie trecusem prin toata materia mai putin CEDO, si organizare judiciara. Eu cred ca secretul reusitei sta in modul de a invata, eu nu incercam sa memorez nimic ci doar sa inteleg. Nu treceam mai departe pana nu eram lamurita cu privire la anumite lucruri Este imposibil sa retii atatea informatii. In plus nu iti va cere nimeni sa memorezi legile ci doar sa stii unde sa le gasesti si cum sa le interpretezi. In plus este necesar sa citesti practica judiciara pentru a observa cum se aplica prevederile legale. Asa am invatat eu, nu stiu daca e de folos cuiva. Am fost la prima incercare. Cat despre locul unde as vrea sa merg, nu cred ca are rost sa ne gandim de acum pentru ca e de ajuns ca unul din primii intrati sa-si schimbe optiunea ca totul sa se dea peste cap. O sa ma orientez la fata locului. Oricum fiind din Bucuresti as fi vrut si eu aproape de casa ceea ce este imposibil. Mult succes celor care nu au reusit anul acesta. Sunt sigura ca vor fi si alte examene.
Nu inteleg daca vom mai fi testati psihologic. Spune decat despre cei care opteaza pentru locurile neocupate. Daca stiti ceva va rog spuneti-mi si mie.
Pozitia 17, am scris 7,50 pentru ca nu mai stiam exact ce am facut la o intrebare si am zis sa ma gandesc la ce este mai rau. Ca sa vezi ce poate face o intrebare. Fara ea as fi picat. Felicitari tuturor!