avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate dinuandreea

Activitate dinuandreea

Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Imi puteti spune si care este pedeapsa pe care o va lua? Cu aproximatie.
Buna ziua! Acum un an, mai exact in iunie a fost arestat pentru talharie impreuna cu inca 3 insi. In decembrie s-a eliberat, judecatorul dandu-i 4 ani cu suspendare. Acum 2 zile el a fost din nou retinut pentru furt calificat. Politia l-a prins pe un baiat in fapt, iar acesta a declarat ca la 3 sau 4 furturi a fost impreuna cu sotul meu si cu inca 2 baieti. Sotul meu nu a recunoscut nimic, dar el a fost la unele furturi, si a fost arestat pentru 29 de zile, urmand sa fie judecat dupa acest termen. Pe ceilalti 2 baieti nu i-au prins inca, dar eu am auzit ca acei 2 baieti au fugit in strainatate. Va rog sa imi spuneti si mie ce pedeapsa poate lua sotul meu si ce ar fi mai bine sa faca. Sa recunoasca, sau sa o tina pe a lui ca nu a fost nicaieri. Urmeaza sa ii angajez un avocat, dar mai intai as vrea sa imi raspunda un avocat de pe acest site care se pricepe la astfel de cazuri. Va multumesc anticipat! Si va rog din suflet sa imi raspundeti la intrebare pentru ca sunt disperata!