avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate dalidaD

Activitate dalidaD

Răspuns la discuția Spitale... medici... România
O sesizare la colegiul medicilor nu este utilă. Vă spun din proprie experienta. Trist dar adevarat.
Răspuns la discuția incredintare custodie minor
este adevarat ca mi-am asumat raspunderea insa situatia acum este alta. Intreb doar ce este de facut in situatia mea. Prietenul meu nu il mai vrea in casa, mama mea nu ma primeste cu el intrucat este si ea bolnava si este pensionata de boala (depresie), tatal meu nu ma primeste nici el cu copilul iar peste toate astea fostul sot il injura si il ameninta pe prietenul meu multumindu-i astfel pentru ca un timp a avut grija de copilul lui. Prin urmare aici este ultimul loc de unde mai astept reprosuri. Vreau doar un sfat
Răspuns la discuția incredintare custodie minor
a fost diagnosticat la varsta de 7 ani si urmeaza un tratament NPI. In toti acesti ani a fost consiliat de mai multi psihologi dar fara rezultat. Tatal mentine o relatie cu copilul in mare parte fortat de mine sau la insistentele copilului. Contribuie financiar doar atunci cand si cu ce suma vrea. Mi-am pierdut deja doua locuri de munca intrucat cadrele didactice atunci cand se confrunta cu probleme in ceea ce il priveste, fara a tine cont de faptul ca am un loc de munca ma suna si ma cheama urgent la scoala, foarte rar acceptand ideea ca voi merge maine (cel putin de doua ori pe saptamana). Ideea nu este ca nu mai vreau ci nu il mai pot intretine in conditiile in care nu am locuinta si loc de munca.
Răspuns la discuția incredintare custodie minor
mentionez ca este diagnosticat cu ADHD (Deficit de atenţie, Hiperactivitate, Impulsivitate), un astfel de copil fiind greu de inteles si de acceptat. In ceea ce priveste atitudinea tatalui nu ma pot pronunta intrucat are un caracter foarte schimbator si cu toate ca nu doreste custodia copilului alimenteaza comportamentul negativ al copilului fata de mine, mama mea sau prietenul meu. in ceea ce priveste internatul nu se poate pune problema intrucat cu greu este acceptat la cursurile scolare. desi este inteligent in 8 ani de scoala am fost nevoita sa il tranfer de 5 ori in scoli diferite. acum este la liceu si deja au inceput problemele.
in anul anul 2006 in urma divortului am obtinut custodia copilului atunci in varsta de 9 ani. In momentul de fata ma aflu in imposibilitatea de a intretine financiar copilul intrucat pensia alimentara platita de fostul sot nu este constanta iar eu nu mai am loc de munca si nici unde sa locuiesc cu copilul. datorita frecventelor altercatii dintre mama mea (la care am locuit de la divort pana in ianuarie 2011) si copil am fost nevoita sa ma mut impreuna cu copilul la prietenul meu care datorita comportamentului neadecvat al copilului mi-a spus ca nu mai vrea sa locuim la el. Neavand loc de munca deci nici posibilitatea de a plati o chirie si a intretine copilul as vrea sa stiu care este procedura legala prin care pot incredinta copilul in varsta de 14 ani tatalui.