avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate RinatisDinoro

Activitate RinatisDinoro

Răspuns la discuția Impozitare Venit Online
Multumesc frumos!

eu scriu pt situri care se afla in alte tari, deci angajatorul meu nu este in Romania iar obiectul muncii prestate nu se afla in Romania. deci, n-ar trebui sa am probleme :)
Bine ca Statul Roman are dreptul sa cheltuie banii asa cum poftesc ei... in fine, as fi recunoscator daca ati putea raspunde si la intrebarile astea:

1. Am obtinut cetatenia romana recent, sper asta sa ma salveze.

2. Inregistrati-va ca PFA cu venituri in sistem real > ce anume inseamna sistem real?

3. tineti o contabiliate in partida simpla - partida simpla ... ?

4. impozit anticipat functie de ce declarati ca veti obtine estimativ - si daca fac mai mult sau mai putin?

5. iar in anul urmator se face declaratia 200 si veti plati diferenta de impozit. - diferenta de impozit daca este mai mult sau mai putin?

si inca o chestie - eu nu prea vad logica in a plati impozit pe venit daca acesti bani nu sunt facuti in Romania, sincer.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
a, inca o chestie. mentionez ca sunt student.
1. Am obtinut cetatenia romana recent, sper asta sa ma salveze.

2. Inregistrati-va ca PFA cu venituri in sistem real > ce anume inseamna sistem real?

3. tineti o contabiliate in partida simpla - partida simpla ... ?

4. impozit anticipat functie de ce declarati ca veti obtine estimativ - si daca fac mai mult sau mai putin?

5. iar in anul urmator se face declaratia 200 si veti plati diferenta de impozit. - diferenta de impozit daca este mai mult sau mai putin?

si inca o chestie - eu nu prea vad logica in a plati impozit pe venit daca acesti bani nu sunt facuti in Romania, sincer.
Aoleu :) nu am declarat pana acum nimic si nu am patit nimic.

1. O parte din venituri este din AdSense, o parte vine prin PayPal

2. Ce mi se poate intampla?

3. si care este impozitul? in procente.

4. de asemenea, ce se intampla daca nu declar aceste venituri?

5. ce se intampla in momentul in care, sa zicem, imi cumpar o casa cu acesti bani.

multumesc frumos
Salutare,

ma numesc Robert si imi generez profitul din activitati online. O parte din banii pe care ii fac vin prin AdSense iar restul de la cei pt care scriu. Evident, toti acesti bani st impozitati inainte de a veni la mine.

Intrebarea mea este: ce ar trebui sa fac eu in momentul in care ii primesc? nu am declarat nimic pana acum nicaieri. este vreo problema?