adrianicet a scris:
traianBIS a scris:
adrianicet a scris:
Cel mai important este ca vor fi 100 locuri pentru cei cu 5 ani si va scadea concurenta pt noi :-D
Ar fi bine daca s-ar inscrie separat, dar cred ca si aceia se inscriu tot cu noi, adica ei se pot inscrie pt toate cele 300 locuri, nu?
"În această vară se vor desfăşura simultan doua concursuri de recrutare în sistemul juridic: unul de admitere la INM pentru 200 locuri de auditori de justiţie (100 posturi de judecător şi 100 de procuror), şi unul de admitere direct în magistratură pentru 50 posturi de judecător, respectiv 50 de procuror"
Cred ca e foarte clar de aici..
DA. E bine asa ca cei cu vechime merg pe posturile alocate lor si sper eu ca nu vom mai fi 3000, ca demoralizeaza si nr de candidati...Bun, nu e rau.
In legatura cu grilele alea postate din Raduanu, daca sunt din cartea ei scrisa cu un colectiv mai amplu (cum am inteles eu) zic sa nu le luati in serios ca sunt multe gresite.
Grile la proced civ mai bine "ne pierdem energia" pe grilele din cartea Boroi si Raducanu.
Cat despre inchiriere locuinta = au vrut sa scoata ceva. Mai bine scoteau competenta generala la proced civ. Pe care nu reusesc sa o invat. Voi o stiti bine?
Iar la actul juridic civil Raspunderea civila contractuala pag 187-198 cine are cartea de sinteze Boroi si L.Stanciulescu o invatam?
Multumesc mult pt raspunsuri.
Spor la toti!