in mod normal nu s-ar mai fi vrut a se scoate acum in noiembrie posturi la concurs dar pentru ca au fost putin presati atunci au scos totusi 20, simbolic si cu grad extrem de complexitate.
se spera ca nu se vor ocupa toate dar ....... (chestia cu caii si cainii...)
CEEA CE AM VRUT SA SPUN IN PRINCIPAL , ESTE CA IN PRIMAVARA ESTE UN NOU EXAMEN !!!!!!!
NEOFICIAL , ESTE VORBA DE 60-65 DE LOCURI LA JUDECATORI
NU FAC RECLAMA LA CURS CI AFIRM DOAR CA ESTE UN INDICIU CERT !!!!!!!
cunoscatorule, tot respectul .......
a afirmat cineva ca acest curs este oficial, obligatoriu sau orice altceva ?!?
ti-am dat niste randuri, citeste printre ele..........
sunt care au luat examenul si care au facut acest curs !!!
CEEA CE AM VRUT SA SPUN IN PRINCIPAL , ESTE CA IN PRIMAVARA ESTE UN NOU EXAMEN !!!!!!!
NEOFICIAL , ESTE VORBA DE 60-65 DE LOCURI LA JUDECATORI
NU FAC RECLAMA LA CURS CI AFIRM DOAR CA ESTE UN INDICIU CERT !!!!!!!
gandesti corect si-ti dau dreptate dar nu asta trebuia sa intelegi.......
uita-te cine a predat la curs si mai ales ce bibliografie a avut. o sa intelegi mai multe , chiar si de cat se poate spune.......
nu fac reclama, ti-am dat o tema de studiu , verifica si o sa te inseninezi constatand destule coincidente.......
nu numai cu modul de lucru trebuie sa te obisnuiesti ci si cu volumul foooarteeeeeee mare de dosare, aia te asteapta ca painea calda ... =D>
asta e la Galati !!!!!!!
nu dispera, timp de trei ani cat o sa stai obligatoriu acolo, o sa te obisnuiesti, problema e ca dupa cei trei ani nu o sa te lase sa pleci, au nevoie de magistrati ...
felicitari nimarius
a mai fost anul asta un curs de pregatire cand nu era anuntat nimic oficial si la scurt timp dupa asta a devenit si oficia ca va fi examen in noiembrie ;)
NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR !!!
nu s-ar tine cursul (costa circa 45 milioane) fara un motiv iar cei care-l tin sunt cei mai apropiati de informatiile de genul : perioada examen, tematica si bibliografie, fiind foarte interesati ca cei care fac cursul sa-l si fructifice prin intrarea in magistratura pentru a se populariza ideea ca acest curs TREBUIE facut (si platit ;) _.
toate se leaga, nimic nu este intamplator !!!!!!!
cu examenul sau cu cursul de pregatire ?
nu numai cu modul de lucru trebuie sa te obisnuiesti ci si cu volumul foooarteeeeeee mare de dosare, aia te asteapta ca painea calda ... #-o
asta e la Galati !!!!!!!
nu dispera, timp de trei ani cat o sa stai obligatoriu acolo, o sa te obisnuiesti, problema e ca dupa cei trei ani nu o sa te lase sa pleci, au nevoie de magistrati ...
SE DA EXAMEN IN MARTIE SAU APRILIE !!!!!!!
DEJA SE ARANJEAZA IAR IN BUCURESTI INCA UN CURS DE PREGATIRE INTENSIVA PENTRU EXAMENUL ACESTA, ORGANIZAT DE CEI CARE STIU MAI MULTE DECAT NOI ;)