avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate lolita45

Activitate lolita45

ok, in ce consta un astfel de studiu? Eu am pierdut insa pe o speta similara, cu aceeasi banca, altii au castigat in procesul de clauze abuzive.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am inteles, deci clientul este o vaca de muls si nu-i pasa nimanui cati bani pierde in final. Nimeni nu isi asuma responsabilitatea pentru nimic.
Ok. Nu prea inteleg de ce ai intra intr-un proces de amorul artei sau nu ti-ai dori sa castigi procesul respectiv.
Am inteles, la un moment dat m-am aflat in situatia inversa si instanta a redus toate cheltuielile la max 2000ron. Ce spun eu este ca avocatul nu a solicitat micsorarea acestor sume imputate ca si cheltuieli de judecata. Important era sa incerce macar sa micsoreze paguba clientului sau.
tocmai pentru ca acest onorariu a fost calculat in functie de clientul banca, nu era normal ca avocatul meu sa conteste sumele si sa ceara o diminuare?
Inteleg acest lucru. Insa clientul nu are nici un fel de protectie in acest caz.
Multumesc, in primul rand pe fond s-au solicitat aprox 2000ron, pe apel 6700. Valoarea spetei este de 7000 eur. In urma procesului l-am platit pe avocatul meu aprox 8.000ron si acum imi vin cheltuielile de judecata ale celeilalte parti de aprox 10.000ron. Ce spun eu este ca 1. instanta nu s-a sesizat si 2, avocatul meu nu a cerut micsorarea acestor sume. Deci?
Va multumesc. Si daca exista totusi aceste facturi/ chitante si contractele in cauza?