avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Periferic

Activitate Periferic

convict, asa am patit si eu cam ca tine, o.47 in aer, 0,95 in sange am condus 100 - 200 de metri si eram student ceea ce se pare ca a contat pentru procuror care mi`a respins
recalcularea si mi`a dat NUP. oricum chiar si asa toate procedurile au durat exact 1 an, de anul trecut din aprilie pana acum. Poate rezolvi si tu la fel, bafta!
Am inteles, mersi. Eu am fost in audienta la procuror si mi`a zis ca luni s`a comunicat solutia care este o amenda admnisitrativa si trebuie sa astept ca`mi vine acasa. Am si eu 11 luni de cand mi`a luat permisul.
zazutu, ai zis ca la tine s`a rezolvat a 2a oara cu amenda si permisul inapoi. Deci dupa ce ai primit acasa hotararea, te duci platesti amenda respectiva si iti ridici permisul fara alte luni de suspendare?
dovada se prelungeste cu cate maxim 30 de zile pana la solutionarea cauzei. Formulezi o cerere pe adresa Parchetului de pe langa judecatoria unde e dosarul in care invoci prezumtia de nevinovatie. Exemplu:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași
Dos. nr. 5533/P/2011

Domnule Prim Procuror

Subsemnatul, .............., domiciliat în Municipiul ...., Strada ...., Nr. .., Bloc .., Scara .., Ap. .., legitimat cu C.I. seria ..., nr ...., CNP ......., înviniut în dos. nr. 5533/P/2011 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, vă rog sa binevoiți a-mi prelungi dreptul de circulație pe drumurile publice în conformitate cu prevederile art. 111 alin. 6 din O.U.G. nr. 195/2002, având în vedere că până la pronunțarea unei hotărâri definitive operează prezumția de nevinovăție. Necesitatea de a circula pe drumurile publice rezultă din faptul ca trebuie sa conduc la locul de munca, altfel imi voi pierde postul.
Vă mulțumesc!

Data, Semnatura

La urma, la motiv scrii ce vrei tu.. eu am dat un exemplu. Eu zic ca ai destule sanse fiindca esti sub 0.8. Bafta!

am cerut eu cu 0.95 in sange si mi`a respins
Am dosarul trimis cu NUP la procuratura din septembrie si inca n`am primit nici o veste.. Nu inteleg de ce dureaza atat din moment ce am obtinut NUP`ul.. A mai trecut cineva prin situatia asta?
Salut baieti, si eu am patit`o si nici prin cap nu mi`a trecut ca o sa dureze atat. Pe scurt 14 aprilie 2011,adica acum 8 luni: 0.47 in aer, 0.1 si 0.95 in sange. Am platit degeaba un avocat care nu a facut decat sa ma asiste la declaratii si sa ceara un calcul retroactiv.
dupa 5 luni politistul m`a chemat la el si mi`a spus ca a vorbit cu procuroarea si a stabilit ca nu are rost sa mai platesc degeaba calculul retroactiv, ca au luat in considerare ca am fost sincer in declaratii (nu le`am schimbat), ca am condus doar 100 de metri, ca sunt student, ca sunt la prima abatere.. prin urmare au fost indulgenti cu mine si imi vor da o amenda administrativa. Am fost bineinteles foarte entuziasmat sa aflu vestea asta, insa de atunci, adica de 3 luni ma uit zilnic in cutia postala, doar doar o veni acea decizie de la tribunal.
I`am spus avocatului sa se intereseze insa el spune ca nu trebuie deranjati domnii procurori pentru ca se pot supara si sa ma trimita imediat in instanta.. Asa ca mi`a ramas doar sa astept..