avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate TZUTZU-ALEX

Activitate TZUTZU-ALEX

Am inteles si acest lucru dar eu de exemplu,am sediul firmei mele in apartament,banca respectiva nu trebuia sa imi ceara acordul sa puna reclama pe balcon inainte de aceasta,ca puteam foarte bine ca eu sa fi dat comanda de o reclama pt firma mea si sa fi vrut sa o amplasez in acel loc dar nu m-au intrebat...
Nu era corect sa ma intrebe sau pune cine apuca primul?
Si am notificat banca respectiva si in scris dar nu am primit nimic drept urmare vreau sa stiu daca sa merg mai departe in instanta
Bun ,am inteles acest lucru dar totusi eu platesc impozit pe cele doua balcoane,si mai este un caz asemanator cu o agentie loto si un locatar care i-a somat sa dea reclama lor jos ceea ce nu au vrut si i-a dat in judecata si a castigat, acesta din urma platindu-i 25 mil si o chirie de 5 mil pe luna
Am si eu o intrebare,locuiesc la et 1 dintr-un bloc ,si sub mine este o banca,care si-a pus reclama pe balcoanle mele,fara acordul meu si le-am cerut sa o dea jos pt a-mi izola balcoanele termic dar nu au vrut,si au sp sa ii dau in judecata.Am vreo sansa de castig daca merg in instanta sau nu si anume mentionez ca banca respectiva este deschisa de 3 ani si jum si atunci au instalat reclama, pot sa le cer ceva bani sau o chirie lunara pt ea daca ii dau in judecata???
Sau exista vreo lege in privinta aceasta kre imi poate fii de folos?
Astept raspuns